Bár eddig tagadták, mostanra olyannyira látványossá vált az énekesnő testén tapasztalható változás, hogy Rihanna és párja kénytelenek voltak beismerni: hamarosan szülői örömök elé néznek.

A barbadosi szépség és rapper kedvese, A$AP Rocky, az E! News-nak erősítette meg az örömhírt. Az énekesnő szépen gömbölyödő pocakjáról egy csokor felvételt is közzétettek, amelyeket New Yorkban készítették a hétvégén.

A nagy bejelentésre azt követően került sor, hogy néhány héttel ezelőtt újra szárnyra kélt a pletyka, miszerint az énekesnő áldott állapotban lehet.

Amikor kikiáltották őt nemzeti hőssé az immár független Barbadoson, sokat sejtetett a testhez simuló, réz árnyalatú ruha.

A$AP Rocky egyébként a közelmúltban azt nyilatkozta: Rihannát élete szerelmének tartja.

Az élet sokkal jobb, mióta párkapcsolatban élek. Annyival jobb így minden, hogy megtaláltam az igazit. Rihanna szerintem sokkal jobb, mint egymillió másik nő együttvéve. Jól tudom: ő számomra az igazi 

– áradozott tavaly májusban a rapper. A fotósorozatot, amelyben az énekesnő megvillantotta terhespocakját, akkor láthatja, ha ide kattint.