Legutóbb az ünnepek előtt támadták vékony alkata miatt a műsorvezetőt, aki akkor maga is reagált a közösségi médiában kapott kommentekre. Most ismét a hozzászólók kereszttüzébe került Szabó Zsófi: követői anorexiásnak bélyegezték.

Korábban a Velvet is megírta, hogy Szabó Zsófit több támadás is éri karcsú alkata miatt. A fiatal műsorvezető a futásnak köszönhetően nem olyan régen szabadult meg fölös kilóitól, ám sokak szerint mostanra átesett a ló túloldalára.

Legutóbb az RTL Reggeli című műsorának díszletéből tett közzé egy fotót, amely alatt sorra érkeznek a rossz szájízű kommentek.

Szép vagy, de nagyon sovány

– olvasható egy vélemény a poszt alatt, míg egy másik a következőképpen szól:

Az anorexia egy betegség.

Szabó Zsófi válaszra sem méltatja az ilyen és ezekhez hasonló hozzászólásokat, ám korábban a Blikknek úgy nyilatkozott:

Olvasom a kommenteket, miszerint olyan a testem, mint egy tinilánynak, de előtte meg azt írták, hogy »kalácsképű« vagyok. Én inkább egészségesnek látom magam, mint túl soványnak. Sokszor volt téma a súlyom, több mint 10 évig küszködtem is ezzel. Egy ideig el voltam könyvelve husi lánynak, miközben mindig is sportoltam, és ez akkor zavart. Élvezem a sportolást, feltölt és kiegyensúlyozottá tesz. Törődöm magammal, de nem a külsőségek, hanem elsősorban az egészségem miatt. Most jól érzem magam a bőrömben és a kritika mellett sokkal több bókot is kapok.

Ez legutóbbi Instagram-bejegyzésére is igaz, a támadások mellett ugyanis akadt, aki úgy nyilatkozott a műsorvezető alkatáról:

Szépség vagy, büszke lehetsz magadra!

A legfontosabb, hogy Szabó Zsófi így érzi jól magát a bőrében, és esze ágában sincs leállni a futással, amibe szerelmét, Shane Tusupot is bevonja néha.

(Blikk)