Szabó Zsófi napi szinten sportol és sokat tesz az egészségéért, melynek köszönhetően kirobbanó formának örvend. A hasán például olyan szépen kirajzolódnak a kockák, hogy szinte sajtot lehetne reszelni rajtuk, és bár sokan irigylik őt emiatt, kritikát is gyakran kap az interneten. 

 

A műsorvezetőnő hétvégi posztja arról árulkodik, hogy a futásnak és a lovaglásnak köszönheti, hogy bomba formában van. A kommentelők szerint azonban túlságosan is sovány.

Na ez már inkább beteges, mint csinos!!!!

Sajnos ez már anorexia inkább, mint sportos alkat, kifejezetten beteges kinézet, korosodó arc, és csont és bőr test, ami nem nőies, pedig régen sokkal csinosabb volt

Értem én, hogy minden celeb most a fogyásra összpontosít, de ez már túlzás. Olyan így mint egy tinédzser

Zsófi, nagyon kedvellek, de ne vidd túlzásba, ez már nem szép. Ne légy olyan, mint a Cinthya Dictator.

Zsófikám, csak egy pár kilót hízzál vissza, bájosabb voltál egy picit teltebben, attól még sportos maradhatsz!

– írták többen kommentben, amire a Life.hu figyelt fel. A műsorvezetőnőt ugyanakkor dicsérték is.

Őszintén beszélt betegségeiről

Szabó Zsófi korábban azt nyilatkozta, élvezi, hogy már nincs beskatulyázva a "husi szexi" kategóriába.

Én alapvetően mindig sportos voltam, úszás, lovaglás, karate, akrobatikus rock&roll, időközben persze mindig kövér voltam, mert volt ez a pajzsmirigy, meg PCOS, meg IR, amik nehezítették a húszas éveimet. (...) Amikor nem jött össze a kisbaba, akkor derült fény erre, és én azóta vagyok csinosabb, vagy azóta nem vagyok már beskatulyázva ebbe a »husi szexi« jelzőbe. Három és fél éves a kisfiam, és én négy éve fogytam le, a terhesség alatt is 8 kilót híztam. A szoptatás alatt fogytam, majd a karantén alatt híztam meg újra, a pandémia első szakaszában, épp egy éve, akkor 12 kilóval több voltam. Ráálltam a mérlegre, és annyi kiló voltam, mint amennyivel szülni mentem, úgyhogy nekem nem volt más választásom, elkezdtem futni

– mesélte pár hónappal ezelőtt a Makeup/Down című beszélgetős műsorban Lilunak.

Olvassa a kommenteket

A műsorvezetőnőről megállás nélkül olvadnak le a kilók; emiatt idén év elején sokan aggódtak is érte, de már akkor is gyakran kapott olyan megjegyzéseket, hogy talán túlzásba vitte a fogyókúrát. Szabó azonban egészségesnek látja magát.

Persze, olvasom a kommenteket, miszerint olyan a testem, mint egy tinilánynak, de előtte meg azt írták, hogy »kalácsképű« vagyok. Én inkább egészségesnek látom magam, mint túl soványnak. Sokszor volt téma a súlyom, több mint 10 évig küszködtem is ezzel. Egy ideig el voltam könyvelve husi lánynak, miközben mindig is sportoltam, és ez akkor zavart. (...)  Nem egy ferde képet akarok mutatni magamról. Ebben baromi sok meló van, törődöm magammal, de nem a külsőségek, hanem elsősorban az egészségem miatt. Élvezem a sportolást, feltölt és kiegyensúlyozottá tesz. Most jól érzem magam a bőrömben és a kritika mellett sokkal több bókot is kapok!

– mondta korábban a Blikknek, majd az étkezésével kapcsolatban hozzátette: szinte semmi nincs nála tiltólistán, mértékkel fogyaszt mindenből, viszont sok zöldséget eszik, a cukrot pedig kerüli.