IMG 5046
2022.02.02. 08:14

Retus és effekt nélküli fotót posztolt magáról és kedveséről Majka. Dundika sminket sem visel a képen, amely a család Maldív-szigeteki telelésén készült.

Az Indiai-óceánon található szigetország számos magyar sztár kedvelt úti célja: itt töltötte nászútját tavaly tavasszal Stohl András és felesége, de Ördög Nóra is itt pihente ki 2021 fáradalmait novemberben.

Majka és Dundika január végén repült a Maldív-szigetekre két kisfiukkal. Az annak idején Playmate-ként elhíresült sztáranyuka temérdek képet osztott meg a mesés tájról, valamint gyermekeivel, a tízéves Mariánnal és az ötéves Olivérrel is készített közös szelfiket. 

A posztolásból Majka sem maradt ki: ő az Instagramon egy feleségével közös fotót tett közzé, amelyen mindketten napszemüvegben hunyorognak.

A képen Dundika nem visel sminket, illetve sem szűrővel, sem különböző effektekkel nem szépítették a felvételt.

A hozzászólók legtöbbje dicsérte őket, ám akadtak olyanok is, akik nemtetszésüket fejezték ki a naturális fotó kapcsán.

Ez a fotó nem előnyös Dundikának. Nem kell glancolt fotó, de ez egyszerűen nem szép! Sőt ennél szebb fotó is készült biztos róla, mert nagyon szép amúgy!

– írta az egyik kommentelő, mire Majka azonnal védelmébe vette a feleségét.

Biztos van egy csomó effekt, amivel lehet mahinálni, de az én csajom anélkül is bjútifulll

– reagált a rapper, akinek véleményét Majoros Hajnalka több követője is osztotta.

De jó is lenne, ha minden celeb merné így vállalni magát filterek nélkül!

Hajni igen jó bőr sminkel és anélkül is!

Ez a fotó maga a tökély, nem kell az agyon sminkelés, mert lehet valakinél előnyös, de nem mindenkinél... Így szép a csajszi és Majka is, ahogy vannak a fotón, mert ez az igazi és originál!

– írták többen.

(femina.hu)