Ma is áttekintjük röviden, mit írtak a napi-és hetilapok. Nem sokat.

A Story magazin számol be arról, hogy Stohl András és felesége, Vica a Maldív-szigateken töltötték a nászútjukat. A pár tavaly házasodott össze, csak a nászutat halasztották idénre, hátha idén kedvezőbbek lesznek a körülmények az utazáshoz. Mostanra viszont arra jutottak, hogy nincs értelme halogatni a dolgot. „A kis faházunk udvarán volt egy medence, és 20 méterre tőlünk terült el az Indiai-óceán. A hálószobai ágyon fekve nézhettük a végtelen kékséget. Búvárpipával és búvártalppal fedeztük fel a vízi világot” – mondta el Stohl Vica a lapnak, azt is megjegyezve, hogy legközelebb a gyerekeket is viszik, mert az ötödik nap után már nagyon hiányoztak nekik. (Nekik közös gyerekük még nincs, a férfinek van négy, ketten felnőttek, ketten kicsik.)

Exkluzív sztorikkal, sztárhírekkel, fotókkal megjelent a legfrissebb Story! Ne hagyd ki! ❗️❗️❗️Keresd a magazint...

Posted by Story on Wednesday, 7 April 2021

Körözést adtak ki arra a festményre, amelyet egy (egykori) bizalmasa csalt ki Xantus Barbarától, írja a Blikk. A színésznő aukción szerette volna értékesíttetni a képet (Szántó Piroska Csontvázak című alkotását), de azóta sem hallott felőle. Mostanra a műkincsfelügyelet lopott műveket listázó oldalán is szerepel. Arról már korábban lehetett tudni, hogy Xantus feljelentést tett az ügyben, miután a képet tőle kicsaló illető egy másik festményt akart visszaadni neki, a nagyapai örökség helyett. (A festményt azért szerette volna eladni, mert a világjárvány miatt színészként rossz anyagi helyzetbe került.)

Ugyancsak a Blikk írja, hogy fotó van arról a személyről, aki egy magyar illetőtől megvásárolta Hosszú Katinka ellopott edzéstervét. Ez alapján be lehet azonosítani őt, azt viszont még nem tudni, ki adta el neki. Mint a lap írja, a módszer Shane Tusupéból indult ki, ám az edző és Hosszú válása után a sportoló továbbfeljesztette, és mára az ő szellemi termékének mondható. A vevő 18 millió forintnyi eurót adott érte.

Zsidró Tamással készített interjút a Bors, a fodrász a napilapnak főleg a koronavírusos tapasztalatairól beszélt. Mint elmondta, március elején, nem sokkal az első védőoltás beadása után észlelte magán a betegség tüneteit – ennek az is lehet az oka, hogy már az oltás beadása előtt elkapta, de az is, hogy még nem telt el elég idő ahhoz, hogy kialakuljon nála a védettség (ez a vakcina típusától függően különböző időbe telik, még a második oltás után is). Tíz napig tartott a legrosszabb szakasz, ekkor látás-és alvászavarok, lázálmok gyötörték, nem kapott levegőt, és halálfélelme volt. Azóta jól érzi magát, negatívak a tesztjei, de a sportolást az orvosa tanácsára csak lassan és fokozatosan kezdi újra.