Betekintést engedett fényűző montecitói rezidenciájába Gwyneth Paltrow. Az Oscar-díjas színésznő elárulta, hat teljes évbe telt, mire sikerült teljesen otthonossá varázsolniuk és minden luxussal ellátniuk a mesés ingatlant, melyet – elmondása szerint – álmai otthonának tart. 

A Szerelmes Shakespeare című film színésznője a nagy belmagasságú, természetes fényárban úszó épületet leginkább egy párizsi lakáshoz tudná hasonlítani, ami egy régi pajtában helyezkedik el. 

Az otthonom ereje a rengeteg fény és a tágas terek harmóniájában rejlik. Azt szerettem volna elérni, hogy a vendégségbe érkezőknek élmény legyen végig járni a házat és megcsodálni a gazdag részleteket

– magyarázta az Architectural Digest című amerikai magazinnak Paltrow.

A ház rendkívül precíz, átgondolt tervek köré épült, amelyeket éveken át újra és újra finomítottunk. 2015-ben ez még csak egy telek volt, amit teljesen benőttek a növények, de beleszerettem a földbe és a kilátásba. Most ez az otthonom, ami pontosan olyan, ahogyan azt megálmodtam

– emelte ki a 49 éves színésznő. 

Az egyszintes házban rengeteg egyedi, kézzel készített bútor található meg, és egy külön wellnessrészlege is van. Az épületben környezetbarát szürkevíz-rendszert is kiépítettek, az amellátást a napenergia biztosítja.

A magazin címlapján az étkezőt láthatjuk:

(People, Hirado.hu)