Bár mindent megtettek annak érdekében, hogy oldják a köztük lévő feszültséget, egyelőre nem tudta helyrehozni mélypontra került házasságát Berki Krisztián és felesége, Berki Renáta, azaz Mazsi.

A korábbi sportvezető tavaly decemberben számolt be arról, hogy kedvesével a házasságuk megmentésén dolgoznak. Külső segítséget is kértek: a párterápia mellett döntöttek, ám úgy tűnik, hiába próbálkoztak.

Mint kiderült, Berki napok óta egy belvárosi hotelben húzza meg magát, és fotók is vannak arról, amint az első házasságából született nyolcéves kislányával sietősen elhagyják a szállodát.

Mazsi kérte, hogy menjek el egy időre... Számomra fontos, hogy mindkettőnk lelki békéje meglegyen, ha esélyt adunk a vitákra, ez lehetetlen. Az elmúlt 6-9 hónapban nagyon nehéz helyzet alakult ki, próbálunk ezen dolgozni. Szerencsés helyzetben vagyok azáltal – mert míg mások esetleg nem tehetik meg, hogy átmenetileg szállodába költözzenek –, hogy most még többet tudok foglalkozni magammal, és békén kell tudnunk hagyni egymást Mazsival

– mondta a Borsnak az egykori Fradi-vezér, aki lányával az apás napokat is hotelben tölti.

Amikor eljöttem szállodába, azonnal jeleztem ezt az első szülött lányom édesanyjának is. Pamelával megbeszéltem, hogy Natikával ideiglenesen egy szállodában töltjük el a közös időt, amit megértett és nagyon köszönöm neki

– magyarázta a lapnak Berki. Arra a kérdésre, hogy a közeljövőben visszatér-e nejéhez, azt mondta:

Ha megfelelőképpen tudjuk felvázolni a jövőképünket, akkor nem kizárt, hogy hamarosan.