Meg sem látszik Berki Renátán, azaz Mazsin, hogy két és fél hónapja életet adott első gyermekének, Emma Katerinának. A korábbi sportvezető, Berki Krisztián felesége máris kirobbanó formában van, ám nem tagadja: részben a sok stressznek köszönheti, hogy leolvadtak róla a terhesség alatt felszedett kilók.

Mazsi, aki november elején hozta világra kislányát, egy poszthoz fűzött kommentben elárulta, hogy igyekszik odafigyelni az egészséges táplálkozásra, de így is sokat eszik, hogy elég teje legyen.

A hozzászólók ugyanakkor nem feledték, hogy a kis Emma születése utáni első néhány hétben nem volt felhőtlen Berki Mazsi és férje kapcsolata: házasságuk soha nem látott mélypontra került.

Azért ne felejtsük el, hogy Krisztiánnak köszönhetően annyi stressz volt/van az életedben szülés óta, hogy nem csoda, ha leperegtek a kilók rólad....

– jegyezte meg egy követő. Mazsi később a következőkkel reagált:

A stressz sajnos lefogyasztott. Nagyon figyelek, hogy sok tápanyagot vigyek be és igyekszem minőségit bevinni, de nem mindig sikerül... ettől függetlenül sokat eszem, hogy legyen tejem, mivel egyelőre csak szoptatom a kislányom

– írta válaszul az újdonsült anyuka.

Volt, aki azt is megüzente Mazsinak: nagyra értékeli, hogy próbál a valóságnál maradni, és nem torzítja el a képeit. 

Nem Berki Renáta az egyetlen, aki felvállalja szülés utáni alakját: legutóbb Dér Heniről írtuk meg, hogy nem sietteti régi formája visszanyerését, de igyekszik rendszeresen edzeni.