Mióta családjával Balira költözött, festményre illő fotókkal jelentkezik a közösségi oldalán Horváth Éva. Az egykori szépségkirálynő egy hónapja pihen szeretteivel paradicsomi körülmények között, s bár követői közül sokan irigyelik őt emiatt, van, aki inkább bántó jellegű megjegyzést hagy posztjai alatt.

A modell-műsorvezetőt például azért is támadták, mert cipő nélkül éli életét, mióta Balin tartózkodik. Vagy mezítláb koptatja a helyi partokat, vagy kényelmes papucsot húz, de egyes követői szerint eddig is ritkaságszámba ment, ha olyan fénykép készült róla, ahol cipő van a lábán.

Kár volt magammal annyi cipőt hozni

– fűzte a poszthoz a műsorvezetőnő, aki csupasz lábbal nem minden követőjének nyerte el a tetszését, figyelt fel rá a Bors.

Mekkora lábad van basszus, 50-es?

– írta egyikük, akinek Horváth Éva elegánsan csak annyit írt:

Nem, 52-es

De nem ez az egyetlen poszt, ahol bántó jellegű megjegyzéssel illették Horváth Évát.

Itt már nyugodtan lógatom a lábamat, de az otthoni pakolás, 2 gyerekkel elindulni a világ másik végére annak tudatában hogy hosszabb időre költözünk korántsem volt ilyen nyugodt 

– árulta el a kétgyermekes édesanya, akinek egyik követője erre válaszolva azt írta:

Egész életedben azt tetted! Kőgazdag pasi kell, és ennyi! Bizonyára az alkalmazottak pakoltak, nem Te! Pénzért minden kapható! Csűriék is ott laknak valahol, nem is celeb, aki nem Balin él! Lassan többen lesztek ott, mint itthon!

– állt a hozzászólásban, melyre Horváth Éva nem reagált.