Bántó jellegű kommenteket kapott külseje miatt a közösségi oldalán Radics Gigi. A Megasztár korábbi győztese az arca miatt vált a követők céltáblájává: többen is azzal vádolták meg, hogy plasztikáztatott, miután erős sminkkel jelentkezett be egy forgatásról.

Egy élmény volt a tegnapi forgatás, nagyon szépen köszönöm a profi stábomnak a kitartó munkáját, imádtam minden percét, azt gondolom nem csak nekem, hanem mindannyiunknak csodálatos érzés volt egy ilyen gyönyörű helyen forgatni

– olvasható az énekesnő bejegyzésében, amely igazi kommentháborút indított el. A hajszíne és a ruhája miatt is többen támadták az egygyermekes anyukát.

Egy gyönyörű barna lány miért akar szőke lenni, soha nem értettem, elveszti a varázsát, tucat lesz belőle.

Szerintem is öregíti a megjelenése, de ez így volt már az eredeti hajszínével is. Már régen nem néz ki jól, nem természetes, túl sok rajta a smink, közben ő minimál sminkben is idősebbnek látszik a koránál, ez adottság, amiről nem tehet, de amit így sajnos jelentősen felerősít. Ezen a képen is kinéz 35-40 évesnek.

Műbaba, ha nem írnák, hogy kicsoda, meg se ismerném.

Jól fel van töltve az ajka, persze ettől még jól néz ki. Csak a műdolgokat nem kedvelem. Anélkül is jól nézne ki!

– írták többen.

Az énekesnőről ugyanakkor lepattannak a rosszindulatú megjegyzések. Utóbbira válaszolt is.

Ezt bóknak veszem kedves hölgyem, ugyanis soha semmilyen plasztikai beavatkozásom nem volt. A smink viszont csodákra képes

– reagált Radics Gigi, akinek hozzászólására a Bors bukkant rá. 

Az énekesnő azt is elárulta, miért nem posztolt az utóbbi időben. 

Az elmúlt pár hétben nem voltam igazán aktív az oldalamon, de annál inkább a zenében és ezt hamarosan hallhatjátok és láthatjátok is, nagyon izgatott vagyok, mert most 100%-ban én vagyok a dal szerzője, szövegírója.... Nagyon bízom benne, hogy ti is szeretni fogjátok “az új Gigit” mert, aki most jön az vagyok én igazán!

– írta egy korábbi bejegyzésben.