Eddig sem riadt vissza a merészebb öltözékek viselésétől Vass Zita, aki a napokban egy sokat sejtető ruhában jelent meg egy rendezvényen Miamiban.

A fiatal szépség egy fehérneműmárka eseményére volt hivatalos, melltartót azonban nem húzott az áttetsző ruhája alá.

Nagy megtiszteltetés, hogy részt vehettem a miami üzlet megnyitóján, köszönöm mindenkinek, aki eljött. Meg kell csípnem magam, hogy elhiggyem, mennyire szerencsés vagyok, hogy egy ilyen család tagja lehetek

– tudatta Instagramján Zita, akinek szavaira követői aligha figyeltek.

A modell-színésznőről az utcán is készültek képek, amikor az Avantura Mall felé igyekezett. Magabiztosan lépkedett:

A magyar származású, ám már a kaliforniai La Jollában született modell korábban sem volt az a szégyenlős fajta, hiszen bájait többek között a mexikói Playboy magazin címlapján is megmutatta. A neves magazin tavaly januári számának címoldalára került.

A fiatal szépség tízéves kora óta foglalkozik modellkedéssel, ám az igazi áttörés 16 éves korában történt. Zita egy régebbi interjújában úgy mesélte, hogy éppen egy San Diego-i étteremben dolgozott, amikor egy modellügynök felfedezte őt.

Épp otthon, San Diego-ban lapátoltam be egy dupla hamburgert újév napján, amikor leszólított egy modellügynök. Otthon elmondtam édesanyámnak, aki először azt hitte, valami csalásról lehet szó

– mesélte Zita, aki ma már világmárkáknak modellkedik.

Régóta próbál betörni Hollywoodba, és különleges vonzerejére bizony a filmipar is felfigyelt. A Kaliforgia és a Két pasi meg egy kicsi című sorozatokban is láthattuk. Nagy vágya, hogy egy nap ő is Bond-lány lehessen.