A múlt héten lettünk csak követői Vass Zita munkásságának, illetve Instagramjának, és a magyar származású, kaliforniai színésznő ezen a héten is tolta tovább a szexi kontentet, itt van például az alábbi poszt.

A múlt héten csak az Instagramját szemléztük, de Vass Zitát a fotóriporterek a karantén ideje alatt is lefényképezték, ahogy jött ki a bioközértből, hát akkor ne múljon el ez a hét sem nélküle, legyen az övé a heti trend, úgyse néztük még meg, milyen szettekben szokott ő megjelenni a sajtónyilvános celebeseményekben, amikor még voltak ilyenek. Hát én most megnéztem, hogy milyen szettekben szokott ő megjelenni a sajtónyilvános celebeseményeken, amikor még voltak ilyenek, és a rövid válasz az, hogy szexi szettekben szokott ő megjelenni a sajtónyilvános celebeseményeken, amikor még voltak ilyenek.

A részletesebb választ alább tekintheti meg hat pontba szedve.

Mint a heti trendben mindig, ezúttal is lehet szavazni, mondja meg, ön szerint mi áll a legjobban Vass Zitának!

Kis feketében 2008-ban

A Getty legkorábbi fotói Vass Zitáról 2008-ban készültek, ezek közül az egyiket látja fent és mindkettőt a képösszeállításban. Úgy tűnik, Vass Zita a karrierje kezdetén a kis fekete ruhákat kedvelte, mert ez például egy remek példa erre az elegánsan menő, mindenhova bevethető jollyjoker-műfajra. Elöl két sor gomb teszi érdekesebbé ezt az egyszerűen nagyszerű, ilyen fiatal lánynak remekül álló ruhát.

Kis feketében 2016-ban

Jó nagyot ugrottunk előre az időben, nyolc év telt el eközött a két kis fekete ruha között. Vass Zitának valamennyit nőtt a haja ez alatt az idő alatt, és úgy tűnik, 2016-ra bevállalósabb is lett. Ennek a ruhának ugyanis olyan a felsőrésze, hogy a virágmintás rátét csak a legszükségesebb helyeken takar, egyébként pedig kb. többet látunk viselőjének felsőtestéből, mint ha bikinifelső lenne az illetőn. Szexi is, elegáns is.

Divathéten zöldben

A következő három alkalom mind a New York-i divathéten volt, ez a fenti kép azon belül a múlt szeptemberben, a 2020-as tavasz-nyári kollekciók bemutatóikor. Két dolog rögtön szemet szúr: egyrészt ez a ruha nagyon zöld, másrészt Vass Zita platinaszőkére festette a haját. A sellőfazonú estélyit kicsit bohémabb irányba viszi el ez a látványos napszemüveg, Vass Zita pedig a képek tanúsága szerint borzasztó profin tud benne vonulni.

Divathéten vörösben

És most érkeztünk meg 2020-ba, ezek már a legutóbbi divathét képei, februárban készültek. Ez a lakkozott kabát ezzel a színkombinációval és fazonnal talán utalás lehet arra a dzsekire, amit Michael Jackson viselt a Thriller klipjében, Vass Zita fekete harisnyával és fehér tűsarkúval egészítette ki.

Divathéten aranyban

Szintén a most februári divathéten készültek New Yorkban ezek a fotók Vass Zitáról, amelyeken egy olyan ruhát visel Naeem Khan bemutatójára, amelynek bézs-gyöngyház alapszínét arany részletek teszik csillogóbbá. Vass Zita itt kiengedte a haját, és jól tette, mert a hajszíne remekül passzol ezekhez az árnyalatokhoz. De persze nem a színkombináció a leglátványosabb ebben a ruhában, hanem a fazon: nem csak fent ilyen nagyvonalú a dekoltázs, hanem a ruha alsó fele szintén roppant merészre van szabva.

Karanténban maszkban

Ön szerint melyik szett állt a legjobban Vass Zitának?

Az utolsó három fotó a legfrissebbek közül való, ezek május elsején készültek, amikor Los Angeles egyik bioközértjénél egy fotós összetalálkozott Vass Zitával. Olyan szempontból nyilván nehéz összehasonlítani ezt az öltözéket a többivel, hogy azokat a színésznő egy-egy különleges alkalomra választotta ki, ez meg csak egy ugrás volt a lakásból le a boltba a járvány kellős közepén – de érdekes megfigyelni, Vass Zita milyen csinos felsőt vett fel ahhoz képest, hogy ez csak egy sima közértbemenetel volt. A fodros, fehér ujjatlan párja egy igen rövid, fekete szoknya, és az egészhez természetesen van egy maszk is. Amint azt a fenti posztban Vass Zita írja is, már nem szőke a haja, azaz pont ellentétesen váltottak hajszínt Lana del Reyjel. Önnek hogyan tetszik a legjobban a magyar színésznő? Várjuk a szavazatát!