Az Oscar-díjas színésznő megindító képet posztolt Shiloh-val az Indokínai-félszigetről. Tizenöt éves lányával a Maddox Jolie-Pitt (MJP) Foundation nevű jótékonysági szervezet támogatására utaztak Kambodzsa északnyugati részére, a Battambang tartományban található Samlot városába.

Angelina Jolie 2003-ban alapította a szervezetet, két évvel azután, hogy örökbe fogadta az országból első gyermekét, a most 20 éves Maddoxot. Az adoptálásról még 2000-ben döntött, amikor a Tomb Raider című filmet forgatták a területen.

Tizenhét éve járunk oda-vissza, olyan, mintha a második otthonunk lenne. A gyerekeknek szoros kötődésük van az itteni kortársaikhoz, néhányuk a legjobb barátaik közé tartozik. Maddoxot boldoggá teszi, hogy visszajárhat az országába

- mondta egy 2018-as interjújában a People magazinnak a színésznő.

Ez alkalommal azonban nem Maddox, hanem Jolie és Pitt harmadik, egyben első biológiai gyermeke, Shiloh kísérte el édesanyját a hosszú útra.

Csak néhány nap a vendégszerető helyiek között, és úgy érzem, máris gyógyul a lelkem

- kezdte az Instagram-fotó mellett posztolt szövegben Jolie, aki röviden az útjuk okának részleteit is kifejtette.

Ez mindig is egy különleges ország volt számomra és a családom számára. Örülök, hogy újra eltölthetek egy kis időt a barátokkal és kollégákkal itt, a szervezet samloti székhelyén. Az egész csapat keményen dolgozik az egészség, oktatás és a terület karbantartása céljából indított programokon. Jómagam eltöltöttem egy kis időt az erdőőrökkel, hogy megvitassam velük a földek jogtalan elfoglalásának és az orvvadászatnak a helyzetét, illetve a járőrútvonalak feltérképezését

- avatta be követőit a világsztár.

(Elle)