Noha nehéz elképzelni, hogy Madonna egykor hétköznapi munkát végzett, nem örvendett mindig ekkora hírnévnek, és valamiből neki is meg kellett élnie. Kevesen tudják, de a 63 éves popdíva egészen meglepő helyeken dolgozott.

Minden vágya az volt, hogy táncosként fusson be, ezért rögtön az érettségi után, 1978-ban New Yorkba költözött. Fiatal nőként azonban nem volt egyszerű a Nagy Almában élni, pénzt sem lehetett könnyen keresni. Madonna éppen emiatt néhány kivételes munkát is elvállalt, sok helyen pedig sem énekhangjára, sem kivételes táncmozdulataira nem volt szüksége.

Abba is belement, hogy martin schreiber fényképész művészeti óráin teljesen meztelenül pózoljon.

Schreiber ezeket a képeket később el is adta a Playboy magazinnak.

Madonna ezt megelőzően a kávé és fánk árusítására szakosodott gyorsétteremlánc, a Dunkin' Donuts egyik üzletében dolgozott a Time Square-en. Fánkeladó pályafutása azonban nem tartott sokáig, mert amellett, hogy azonosulni sem tudott ezzel a munkával, minden tekintetben pimasz alkalmazott is volt.

Az emberekkel képtelen volt megtalálni a közös hangot, A FÁNKBAN LÉVŐ LEKVÁRT A VÁSÁRLÓKRA SPRICCELTE.

Viszonylag hamar ki is rúgták a fánkozóból – írja a Mirror.

via GIPHY

Amikor az 1980-as években arra törekedett, hogy minél ismertebb legyen, egy rockbandához is csatlakozott. A The Breakfast Club nevű zenekar tagja lett, de nem énekesőként, hanem dobosként. Időnként gitáron is játszott.

A bandát végül azért hagyta ott, mert a saját útját szerette volna járni.

Emmy and the Emmys néven alapított pop-punk bandát. 

A zenekar sztárja ezúttal Madonna volt, ekkor kóstolt bele először abba, milyen is, ha az ember hírnévre tesz szert. A zenekarral Manhattan szívében zenéltek. 

Szólókarrierbe ezt követően kezdett, onnantól pedig nem volt megállás. Egekben szárnyaló pályafutása már hosszú évtizedek óta tart, elég nehéz lenne olyan embert találni, aki ne ismerné Madonnát.

A 63 éves énekesnő sokak szerint nehezen tud beletörődni abba, hogy eljárt felette az idő. Követői szerint ezért lehet, hogy Instagram-fotóira rengeteg szépítő és fiatalító filtert tesz.

Végezetül mutatunk a pop királynőjéről egy friss, retusálatlan képet: