Bár a „Jobb kint, mint bent!” mondat eredetileg a büfögés kapcsán hangzik el a Shrek című mesében, kétségtelen, hogy most már a brazil énekesnő, Viviane de Queiroz Pereira, azaz Pocah is ezt vallja, főleg azután, hogy a napokban a visszatartott és beszorult bélgáz miatt került kórházba. 

Az Instagram-oldalán több mint 15,7 millió követővel rendelkező énekesnő azt állítja, hogy mivel egyelőre még nem ápol olyan bensőséges kapcsolatot – ahogy ő fogalmazott: „fingó” viszonyt – a párjával, ezért nem mert előtte szellenteni. A visszatartás végül komoly egészségügyi problémát eredményezett és Pocah-nak az elviselhetetlen görcsök miatt orvosi segítségre lett szüksége.

Reggel fél hatkor erős gyomorfájdalmakra ébredtem és kórházban kötöttem ki. Ez van srácok, most már jól vagyok. A visszatartott pukik okozták a gondot

– tudatta a 24 órán át elérhető Instagram-történetében az énekesnő, aki szeretné, ha az emberek tanulnának a hibájából. 

Arra kérte követőit, hogy ne legyenek ennyire gátlásosak, ne hagyják, hogy a bélgázok felhalmozódjanak.

Lányok, ne szégyelljetek szellenteni a fiútok előtt, mert az az igazán kínos, hogy ha nem hagyjátok aludni, mert rosszul érzitek magatokat, kórházba kell veletek menni, és a diagnózis: csapdába esett pukik. Mostantól hagyom őket repeszteni. Kaptam gyógyszert és most már jobban vagyok

– jelentette ki Pocah, aki egyébként 2012-ben vágott zenei karrierbe.

Tudta?

A TikTokon nagy népszerűségnek örvendő orvos, Karan Raj azt mondja, egy ember átlagosan naponta 14 alkalommal szellent. Kiemelte, ha valaki azt mondja, egyáltalán nem szokott pukizni, az hazudik.

Ha túl sokáig tartod a szellentésed, újra felszívódhat a véráramlatba, és a kilégzéseddel távozhat

– mondta dr. Raj. 

(Ladbible, 24.hu)