Szó sincs konzervativizmusról, egyszerűen csak vannak olyan pillanatok a nők életében, amit nem szívesen osztanak meg a partnerükkel. Nem reprezentatív felmérésünk alapján (amibe 25 női olvasónkat vontuk be) az alábbiak kapták a  legtöbb szavazatot, vagyis ez az öt dolog az, amibe a csajok viszolyognak belevonni pasijukat.

Szülés

Megoszlanak a vélemények arról, mennyire jó dolog, ha az apa jelen van a szülésnél. Az apás szülés egyébként egyre elfogadottabb és gyakoribb, sok vajúdó anya számára ugyanis a partnerének jelenléte biztonságot és nyugalmat jelent, ám ebben az esetben is van egy határ. Jöhet a derékmasszázs, az ölelés, a simogatás, de ha a kitolásra kerül sor, senki nem szeretné, ha az apa premier plánban nézné végig a tágulás végső szakaszát, a gátmetszést, véletlen becsinálást, meg egyáltalán, ahogyan az anya kvázi egy dinnyét próbál átnyomni egy kulcslyukon. (Azon a kulcslyukon, ami a férfi magántulajdonú szentélyeként funkcionált addig.)

Kakilás

A nők a szellentés terén is jóval visszafogottabbak a férfiaknál, a kakilást meg aztán pláne privát dolognak tartják. Nem túl gusztusos dolog hallani, látni, szagolni, és senki nem szeretné, ha ez a pillanat beleégne a pasija retinájába.

Borotválkozás

Nagyon sokan sminkelni sem szeretik magukat a párjuk előtt, mert ugyan minek nézné végig a férfi, hogyan csinál a nő szarból várat kora reggel. A borotválkozás is hasonló jelenség, bár a megkérdezett nők többsége azt mondta, a lábak borotválása még belefér, de a punciborotválás pillanatait nem szeretnék megosztani a partnerükkel. Nem véletlen az erre épülő pornó, ami szőrtelenítéssel kezdődik, hiszen ritkaságszámba megy, ha ezt otthon valaki végignézheti.

Sírás

Nemcsak a férfiak, hanem a nők sem szeretik gyengének mutatni magukat, ezért a sírásra is nagyon sokan szavaztak a megkérdezett olvasóink közül. Persze, ha érzelmi zsarolásról, manipulációról vagy hisztiről van szó, a nők akkor bömbölnek, amikor csak akarnak, de ha komoly fájdalom éri őket, és őszinte könnyekről van szó, azt ők sem szívesen osztják meg azzal, akibe szerelmesek.

Lerészegedés

Kiderült, berúgni sem igazán nyerő ötlet a partnerrel, legfőképp akkor nem, ha ő józan marad. Egy részeg nő viselkedése sok félreértésre adhat okot, és mondjuk ki: egyszerűen nem szép látvány – mondjuk ez fordítva is igaz. De nemcsak a közvélemény miatt cinkes lerészegedni, a nők utálnak szembesülni másnap a történtekkel, még akkor is, ha a pasijuk azzal nyugtatja őket, hogy nagyon cukin viselkedtek. Mértéktelenül inni csak barátokkal, barátnőkkel, külön társaságban! (Vagy még jobb esetben akkor se.)