Nem is olyan rég még a válás küszöbén állt, egy lakóbuszban telepedett le egy barátja kertjében, és jó pár kilót felszedett. A 94. Oscar-gálára azonban ismét összekapta magát Aquaman.

Jason Momoa január végén mindenkit meglepett, amikor közösségi oldalán bejelentette: közel 17 év után külön utakon folytatják feleségével, Lisa Bonettel. Akkori hírek szerint a pár már képtelen volt fejlődni egymás mellett, Bonet pedig az utóbbi időben útjaira sem szívesen kísérte el a színészt.

Miután kimondták, hogy válnak, Momoa egy barátja kertjébe, egy lakóautóba költözött

A különköltözés megviselte a színészt, a The Sun lesújtó képeket közölt róla. A híresség szakadt ruhában, kócosan, jó pár kiló felesleggel látható ezeken a felvételeken. 

Mindezek után március elején egy, a házaspárhoz közel álló forrás szerint Momoa mégis házasságának megmentésén kezdett dolgozni, aminek érdekében újra összeköltöztek.

Bár jelenleg nem tudni, házasságuk éppen milyen szakaszba érkezett, az elég árulkodóan hat, hogy Momoa egyedül érkezett a 94. Oscar-gálára. A színész Lily James-hez és Jamie Lee Curtishez hasonlóan ő is díjat ad át az ünnepségen. Az alkalomra pedig rendesen összekapta magát, kirobbanóbb formában van, mint valaha.

A gálára időközben Kevin Jonas és Bradley Cooper is befutottak, utóbbi az édesanyjával érkezett.

A szintén díjat átnyújtó Rami Malek is megérkezett időközben, valamint az est házigazdái: Amy Schumer, Wanda Sykes és Regina Hall egyaránt.