GettyImages-1388052679 (1)

Befutott az Oscar-ra Jason Momoa - jobb formában van, mint valaha

2022.03.28. 00:43

Nem is olyan rég még a válás küszöbén állt, egy lakóbuszban telepedett le egy barátja kertjében, és jó pár kilót felszedett. A 94. Oscar-gálára azonban ismét összekapta magát Aquaman.

Jason Momoa január végén mindenkit meglepett, amikor közösségi oldalán bejelentette: közel 17 év után külön utakon folytatják feleségével, Lisa Bonettel. Akkori hírek szerint a pár már képtelen volt fejlődni egymás mellett, Bonet pedig az utóbbi időben útjaira sem szívesen kísérte el a színészt.

Miután kimondták, hogy válnak, Momoa egy barátja kertjébe, egy lakóautóba költözött

A különköltözés megviselte a színészt, a The Sun lesújtó képeket közölt róla. A híresség szakadt ruhában, kócosan, jó pár kiló felesleggel látható ezeken a felvételeken. 

Mindezek után március elején egy, a házaspárhoz közel álló forrás szerint Momoa mégis házasságának megmentésén kezdett dolgozni, aminek érdekében újra összeköltöztek.

GettyImages-1388052589
Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

Bár jelenleg nem tudni, házasságuk éppen milyen szakaszba érkezett, az elég árulkodóan hat, hogy Momoa egyedül érkezett a 94. Oscar-gálára. A színész Lily James-hez és Jamie Lee Curtishez hasonlóan ő is díjat ad át az ünnepségen. Az alkalomra pedig rendesen összekapta magát, kirobbanóbb formában van, mint valaha.

A gálára időközben Kevin Jonas és Bradley Cooper is befutottak, utóbbi az édesanyjával érkezett.

A szintén díjat átnyújtó Rami Malek is megérkezett időközben, valamint az est házigazdái: Amy Schumer, Wanda Sykes és Regina Hall egyaránt.