A legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat átadó színész és fia örökbe fogadta az est legcukibb szereplőjét, a Mac & Cheese-re keresztelt kiskutyát.

Jamie Lee Curtis, azt est egyik konferansziéja vitte színpadra a kiskutyát, amikor a tavaly decemberben 99 éves korában elhunyt Betty White-ról emlékezett meg és tisztelgett munkássága, valamint a segítségre szoruló állatok iránti elkötelezettsége előtt.

Ő nemcsak egy Öreglány volt. Hanem egy legenda, aki beragyogott minden egyes szobát, ahova csak belépett, és mosolyt csalt minden sorozatnéző arcára. És nap mint nap, szinte egy teljes évszázadon át az a nő volt, aki nemcsak kétlábú barátaival, hanem az állatokkal is odaadóan törődött. Szóval a legnagyobb ajándék, amit Betty White-nak adhatnak, hogy megnyitják szívüket és otthonukat, és örökbe fogadnak egy mentett kutyust, mint Mac & Cheese

– hangzott el a 94. Oscar-gálán Curtis beszéde, amely mélyen megérintette Travoltát és kisfiát.

Ben örökbe fogadta ezt a kutyát a tegnap esti Betty White-megemlékezésről

–  írta az Instagram-oldalán posztolt fotóhoz John Travolta, aki egyúttal köszönetet mondott érte Jamie Lee Curtisnek és Paw Works nevű állatmentő szervezetnek.

A Travolta-család döntéséről Curtis csak ekkor szerzett tudomást, habár a gáláról hazafelé tartó útján már kapott egy fotót arról, ahogy a sármos színész és kisfia a kulisszák mögött ölelgetik Mac & Cheese-t.

Nagyon jó volt látni őket együtt, ma pedig kiderült számomra, hogy haza is vitték a kutyust. Ez egy igazán érzelemteljes befejezés és tökéletes tisztelgés Betty White előtt. Fényt sugároz és erősíti az olyan hősök üzenetét, mint Betty és az állatmentők, akik szeretik, támogatják és megmentik az állatokat, menedéket, valamint meleg és szerető otthont biztosítva nekik az élet vihara elől. Ez az egyik legfontosabb cselekedet, amit mi emberek tehetünk

– reagált az örökbefogadás hírére Jamie Lee Curtis.

Mac & Cheese pedig nemcsak szerető gazdikra, de játszópajtásokra is talált Travolta már meglévő kis kedvenceiben, köztük Jinx kutyában. 

 (eonline.com)