Várandósságát végig dokumentálta, de a szülés utáni testét sem szégyelli követői előtt Horváth Éva. A modell-műsorvezető augusztus végén adott életet második kisfiának, Alexnek, ám nem görcsöl rá arra, hogy visszanyerje régi alakját. 

Mint mondja, két gyermek után nehéz a regenerálódás. A kézen állás ugyanakkor szépen megy neki, s jógázni is elkezdett, mióta családjával – párjával, és két gyermekükkel, Kristóffal és Alexszel – Balira költözött.

És igen, megcsináltam 2 hónap alatt, azóta járok jógázni. Ahogy már mondtak Nektek, amióta tudtam, hogy Alexszel várandós vagyok, egy palack vizet sem emeltem meg. (Mindenki azt kérdezte, hogy lehet, hogy nem edzel, hogy lehet így elhanyagolni magad...) El nem tudom mondani, mennyire szomorúvá tesznek ezek a társadalmi elvárások. Egyszerűen nem kívántam az edzést (csak egy laza séta esett jól) Tudom, hogy »a hasam is milyen«, de már nehezebb a regenerálódás 2 gyerek után... Drága mamik, ne sanyargassátok magatokat! Én már elfogadtam az új testemet. Hozzuk ki magunkból a legjobbat, de együnk jókat

– olvasható a kétgyermekes édesanya posztjában, melynek soraival sokan egyetértettek a követők közül.

Nem Horváth Éva az egyetlen, aki bátran megmutatja szülés utáni alakját: korábban egy dán nőről is írtunk, akinek testén feltehetően örök nyomot hagyott az, hogy 35 héten át hármasikereket hordott a szíve alatt. A népszerű légtornász, Sáfrány Emese is hasonlóan tett; ő kézen állva mutatta meg testét.

(Borítókép: Horváth Éva. Fotó: TV2/Sajtószoba/Farm VIP)