Gombos Edina és férje, Albertó már hét éve az Egyesült Államokban él. A család most arról mesélt, hogyan telnek a tengerentúlon a magyar ünnepek, például a húsvét.

Kiderült például, hogy az itthonival ellentétben ott nem négy, hanem egy napos a húsvét. Bár az amerikaiak a locsolkodást ugyan nem tartják, a közös tojásfestés nem marad el, sőt, a tojáskeresés is megtörténik a kertükben. Az egykori műsorvezető azt is elárulta: bár szereti Magyarországot, nincs honvágya.

Ha szeretné, Ön is nyomon követheti a család életét, többek között ilyen témájú videókat is feltöltenek a saját YouTube-csatornájukra.

Épületekhez, utcákhoz, városokhoz nem kötődöm. Ha valami hiányzik, akkor az az otthon maradt családom, hogy mondjuk leüljek a szüleimmel beszélgetni a barackfa alá, belekóstoljak apukám pálinkájába és anyukám házi sütijébe. Bográcsozzunk, szalonnát süssünk, együtt nevessünk. Édesanyám karácsonykor meglátogatott minket, és a gyerekek is nagyon örültek, hogy pár hétig velünk lakott. Nem hiányzik, hogy újra szem előtt legyek, mint amikor otthon a médiában dolgoztam. Élvezem a gyönyörű trópusi környezetet, és azt, hogy kisvárosi családként élünk, nyugodt körülmények között. Fürdünk az óceánban, naplementét nézünk az Everglades Nemzeti Parkban, grillezünk a kertünkben, ami egy tóra néz. Ez az, ami igazán feltölt. Nem vágyunk hatalmas dolgokra, csak boldogok akarunk lenni. Ez sikerült, de sok áldozatot hoztunk érte.

– mondta Gombos Edina a Meglepetés magazinnak, melyet az nlc.hu szemlézett.