varga-viktor-cover

Varga Viktor: „összehányva, szétcseszve, felgyújtottuk a képeimet”

2022.04.18. 15:06

Sok nehézség árán jutott el odáig Varga Viktor, hogy mára nem érdekli a pénz, és nem keresi direkt a szenvedést azért, hogy jó művész lehessen. Viktor a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorában életének mélységeiről és magasságairól is vallott.

Az énekes a zenélésen kívül más művészeti ágakban is alkot, és elmondása szerint mostanra egyensúlyba került önmagával. A Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában azt is elmondta, először őt is megszédítették a hírnévvel járó anyagi javak.

Az elején nyilvánvalóan amikor jön a pénz, mert jön, amikor hirtelen rengeteg fellépésed lesz, és sokkal többet keresel ezáltal, mint az átlag ember, akkor meghülyülsz, és még többet akarsz, és elvered hülyeségekre, és megint akarsz... Szóval ilyen hülye szakasz következik, amit nagyon sokan nem tudtak átlépni. Nekem szerencsém volt, mert volt annyi agyam, meg kaptam akkora büdös nagy pofonokat az élettől, hogy helyre rakott, és visszaállt az értékrendem a normálisra.

– magyarázta Viktor, aki az élete minden területén sokat változott.

Nagyon sok alternatív zsenivel lógtam éveken keresztül, kocsmákba, éjszakai klubokban, különböző tudatállapotokban, különböző festményeken dolgozva, összehányva, szétcseszve, felgyújtottuk a képeimet. "Voltak ilyen sötét részek, amik mind a sikertelenségből és a szenvedésből adódtak. Ami nagyon fontos, mert ott születnek az igazi képek, a szenvedésben. Az már, hogy én egy ilyen csodálatos lebegésnek élem meg az életem, vissza is vet abból a fontos szenvedésből, amit egy művésznek meg kell élni. De úgy vagyok vele, hogy már nem fogok szenvedni, szenvedtem eleget. Miért ne lehetne a boldogságot festeni? De kellett hozzá az a rész is, hogy ide elérjek.

– mondta el a Palikék Világa by Manna adásában Varga Viktor.