Ez a hét utolsó hírösszefoglalója: íme a legfrissebb információk-érdekességek hazai, széles körben ismert személyiségekkel kapcsolatban.

Tóth Andi és Varga Viktor korábban beszéltek már együttműködésükről, most megjelent a közös daluk. Az a címe, hogy Az utcán, és a két énekes Budapest utcáit járva bulizik a videón, több jelenetben is alkoholt fogyasztva, pont úgy, ahogy ezt rengetegen teszik a városban, illetve főleg tették még a karantén előtt.

Tóth Andi Instagramját elnézve a kommentelőket egy bizonyos jelenet bosszantotta fel a leginkább: 2:02-nél egy vizuális poén látható az alábbi klipben, amikor Varga Viktor egy bankkártyával próbálja egyenesbe rendezni az úttest választóvonalának fehér csíkját, ami egyértelmű utalás a kábítószerfogyasztásra. Több hozzászóló is kifogásolja a jelenetet, illetve az egész videót, mert szerintük a két énekes az alkohol- és droghasználatot népszerűsíti.

A kábítószerre való utalás nagyon kellett! És még piálsz is mint egy gödény

– hánytorgatja fel az egyik legtöbb lájkot kapott komment.

További hírek:

  • Június 24-én megszületett Kucsera Gábor volt kajakozó és Tápai Szabina volt kézilabdázónő harmadik gyereke. A két híresség a Best magazinnak adta el az exkluzív sztorit, ebben a lapban lehet többet olvasni Bella születéséről.
  • VV Vivi, azaz a Való Világ 10 Powered by Big Brother című, néhány hónapja befejeződött reality győztese az RTL Klubon a Reggeli című reggeli műsorban szerepelt ma. A Szilágyi Vivien polgári nevet viselő valóságshow-győztes azt mondja, továbbra is tervezi, hogy mellműtétet csináltat, mert nincs megelégedve a mellével, illetve annyi újdonságot árul el, hogy van egy udvarlója pár hete, de egyelőre nem szeretne többet elárulni új párkapcsolatáról.
  • Combnyaktörése volt Zámbó Jimmy 95 éves édesanyjának, és rosszul van a 2001-ben elhunyt énekes egyik testvére, Zámbó György is, aki másfél évvel ezelőtt stroke-ot kapott, majd idén februárban érelmeszesedés miatt műtötték, de állapota azóta is csak romlik. A család egészségügyi problémáiról a Bors című lapban lehet többet olvasni.
  • És a végére még egy klip, amiben egy zenész Budapest utcáit bulizza, vagy legalábbis táncolja végig. Itt az előadó az ír származású, eredetileg orvosnak készült O'Sullivan, a dal címe pedig Dig Gold.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Andiék fehér csíkkal és bankkártyával viccelnek új, bulizós klipjükben és más hírek

Van némi felháborodás Az utcán című klip drogos poénja miatt, megszületett Kucsera Gáborék harmadik gyereke, VV Vivi kapcsolatban van. Hírösszefoglaló!

0 · Jul 02, 2021 10:15am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments