Éles kritikát fogalmaztak meg követői Tóth Gabival szemben. Az énekesnő, aki az utóbbi időben rengeteg bántást kapott, ezúttal azzal háborította fel az Instagram-felhasználókat, hogy egy Házi áldás feliratú pólóban szelfizett. Bár a Sztárban sztár leszek! mestere elmondása szerint sosem titkolta hitét és értékrendjét, követői nem kímélik őt. 

Nemcsak vallásos tartalmú bejegyzései, hanem ruhatára miatt is ekézik.

Lehet, hogy sokat fogtok látni ebben a pólóban, mert hattttalmas kedvencem

– vetítette előre a zeneileg is népies vonalra váltó énekesnő, akinek nagyon fontos a magyar nemzeti hagyományok ápolása. Posztja azonban valóságos kommentlavinát indított.

Csendesebben nem tudnál vallásos lenni? Vagy azért nem fizetnek és úgy már nem is annyira jó dolog?

Fél éve a melleid rázva üvöltötted a TV2-ben, hogy „Szabad melleket minden nőnek”. Kurva hiteles most ez a keresztény ősanya image... szánalom

Érdeklődni szeretnék, hogy csendesen, elegánsan, magunkban nem lehet vallásosnak, magyarnak lenni? Vagy csak akkor vagyunk azok, ha népviseletben, pártában járunk?

Kicsit azért álszent vagy, nem gondolod?! Te is az a f*sz alá hajolsz ami többet tejel. Árnyéka nem vagy a régi önmagadnak.

Már nem csak kalocsai matyó molylepkét játszik a kedves „művésznő”. Egyenesen most jött le a falvédőről.

Pedig nem is olyan régen még TOTOVA névvel sértetted meg a felvidéki magyarságot... 

Íme hogyan kell meggyalázni a házi áldást. Szánalom vagy. Nem azért, mert hívő vagy. Nem azért, mert Fideszes. Hanem, mert egy hulladék ember vagy. Arra nyalsz ahonnan a pénz jön. Undormány

– írták többen Tóth Gabinak, aki a bántó jellegű hozzászólásokra egyelőre nem reagált. Április elején azonban egy hosszú posztban árulta el, mit gondol az általa gyűlöletcunaminak nevezett megjegyzésekről. Úgy véli, ami vele történt, az valójában egy klasszikus „karaktergyilkosság” volt.