Kamarás Norbert az elmúlt tíz évet Budapesten töltötte, és rengeteget dolgozott, ám mostanra elérkezettnek látta az időt arra, hogy visszavegyen a folyamatos pörgésből, és vidékre költözzön. Az Éjjel-Nappal Budapest című reality Lalija arra vágyik, hogy szerelmével, Kármán Odett-tel nyugodtabb környezetbe tegyék át székhelyüket.

A hírességről kevesen tudják, hogy vidéken nőtt fel, ám szülőfaluja, Abasár, máig a szíve csücske, ahová családja miatt gyakran visszatér, és legszívesebben itt telepedne le az Éjjel-Nappal Budapest végeztével. Mint mondja, emellett szól az az érv is, hogy a Mátra lábánál lévő falu Budapesttől 80 kilométerre van.

Nem akarjuk kiírni magunkat a mostani életünkből, szeretjük ezt a pezsgést, és szeretnénk továbbra is azt csinálni, amivel most foglalkozunk. De Budapesten személy szerint nem tudok kikapcsolni, úgy érzem, itt nem tudok megnyugodni. Folyton azt érzem, valamit csinálnom kell, mert különben elmegy mellettem az élet

– magyarázta a Storynak Kamarás, akinek párját, Odettet először megrémisztette a vidékre költözés gondolata. A lány, aki szintén vidéken, a Békés megyei Sarkadon nevelkedett, ugyanis nagy terveket dédelget: ruhatervező szeretne lenni, s úgy érzi, ezt az álmát a fővárosban van a legnagyobb esélye valóra váltani.

Láttam rajta, hogy első hallásra megijedt a felvetéstől. Attól félt, ha vidékre költözünk, kiesik abból a körforgásból, amiben most élünk, és mindezt azért, mert én már lelassulni vágynék, míg ő pörögni szeretne. Egyből mondtam neki, hogy ne így fogja fel. Megnyugtattam, hogy ugyanúgy csinálnánk mindent, ahogy eddig. Csak a nap végén nem Budapesten mennénk haza egy lakásba, hanem Abasárra. Így már neki is könnyebben fogyasztható lett ez a téma

– magyarázta a lapnak Kamarás, aki már azt is tudja, milyen életet szeretne magának Abasáron.

Szívesen beszállnék a testvérem üzletébe, lehetne közös pincészetünk, és a hírnevemet kihasználva én csinálnám a marketinget. Még a sorozat előtt Gyöngyösön egy fagyizót üzemeltettem, az volt az első vállalkozásom. Még alkalmazottaim is voltak, mindig jó volt a hangulat. Nagyon szeretek vendégeket fogadni, így azt is el tudnám képzelni, hogy a hegy lábánál nyitnék egy kis bódét, ahol a saját borunkat adnánk, Odett sütné a pizzát... Nem mintha az lenne az álma, hogy nálam dolgozzon pizzasütőként. Mindenesetre olyanok lehetnénk, mint Nánási Pál és Ördög Nóra

– árulta el a Storynak a híresség, aki nemrég egy gyönyörű, útvégi telket is vett a hegy lábánál, ahol elmondása szerint elképesztően nyugodt a környezet.

A mátraaljai kis falut, ahol az Éjjel-Nappal Budapest Lalija felnőtt, a Fókusz riportjának köszönhetően Ön is bebarangolhatja:

(Borítókép: Kamarás Norbert és Kármán Odett. Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán/Nyerő Páros)