18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

GettyImages-1338310756

Palvin Barbara teljesen meztelenül mutatkozik új filmjében – sokat mutató videó

2022.04.27. 17:59

Anyaszült meztelenül is megmutatja magát legújabb filmjében Palvin Barbara. Az Egyesült Államokban élő gyönyörű magyar modell a divatvilágban is otthonosan mozgó, cseh származású rendező, Eva Doležalová rövid horrorfilmjében kapott főszerepet.

A 12 perces Serpentine című film néhány héttel ezelőtt debütált. A kisfilmről viszonylag kevés információ érhető el az interneten, de az kiderült, hogy az alkotás cselekményének középpontjában egy titkos, kígyóimádó szekta áll, amely tagjainak sikerül genetikailag megalkotnia egy új, kígyó-ember hibridekből álló fajt. Palvin a videó alapján azt a nőt alakítja, aki életet ad ennek a lénynek. 

S íme a Redditre feltöltött jelenet, amelyben a modell teljesen meztelenül látható:

Nem ez az első film, amelyben Palvin Barbara szerepet kapott: 2014-ben Dwayne Johnson mellett a Herkules című filmben is feltűnt, Antimakhé szerepét kapta meg. A 2021-es Tyger Tyger pandémiás thrillerben Egzema karakterét alakította.

(Ripost)