EBBEN A POSZTBAN FRISS HÍREKET OLVASHAT MAGYAR HÍRESSÉGEKRŐL, ÍME NÉHÁNY ÉRDEKES OLVASNI-, ILLETVE NÉZNIVALÓ VELÜK KAPCSOLATBAN.

  • Agárdi Szilvi gyengén látóból négy nap alatt vakult meg teljesen, pont egy évvel ezelőtt. Az énekesnő a Borsnak elmondta, hogy azóta az élete gyökeresen megváltozott.

Miután teljesen megvakultam, elmaradoztak a hívások. (...) Persze, az életem teljesen megváltozott: egyedül nem tudtam közlekedni, el kellett kezdenem vakosan élni, mindenhez segítségre volt szükségem és szépen lemorzsolódtak a barátságok. Alig maradt valaki mellettem.

– mondta Agárdi, aki a rehabilitáció mellett pszichológushoz is jár.

  • Hamarosan indul A Konyhafőnök új évada, ahol többek között VV Zsuzsu is feltűnik, immár másodszorra.

Az előző nekifutásból sikerült inspirációt és tapasztalatot gyűjtenem, ezért ugrok neki újra .Sosem késő feladni egy embernek, mindig van lehetőség, akármikor összejöhet. Bárki csapatába szívesen kerülnék, mert mindenki nagyon tehetséges.

– mondta a Való Világ győztes.

  • Már nem tud azonosulni Cinthya Dictator azzal a karakterrel, akit 10 évvel ezelőtt a nézők megismertek a televízió képernyőjén. A fiatal művész volt a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorának a vendége, aki elárulta, amikor belekezdett, nem volt pontosan tisztában a hírnév hatásaival.

Abban a kontextusban, ahogy eddig szerepeltem, nem szeretek már szerepelni. Akkoriban a húszas éveim elején jártam, még sokkal meggondolatlanabbul használtam a médiát, de az is lehet, hogy ez fordítva történt. Nem mondom, hogy negatív értelemben, hiszen én is jól éreztem magamat ettől, és talán adtam is valamit vele... Most, így 32 évesen, nem tudok azonosulni azzal, aki akkor voltam.

– magyarázta Cinthya, aki a mai fejével már óvatosabban kezelné a dolgokat.

  • Rékasi Károly 7 évvel ezelőtt szenvedett motorbalesetet, az elmúlt években több műtéten is átesett. Bár a színész az Ébredj velünk! adásában elmondta, hogy legutóbb speciális protézist kapott, mely segítségével sikeresen helyrehozták a lábát, motorra nem fog visszaülni.

Nincs félelmem, működik a dolog abszolút. (...) Viszont amikor elkezdtem mondani Gerdámnak, hogy kicsim, hogyha talpra állok, és tudunk annyi pénzt is összerakni erre, akkor én megint vennék egy motort. Rám nézett, hosszan nézett és azt mondta: meg ne próbáld!

– emlékezett vissza.

  • Hódi Pamelát és párját hamarosan a Drágám, add az életed! új szériájában láthatják a nézők. Ennek kapcsán jelentkezett be a Mokkába, ahol elmondta, várandóssága alatt minden alkalommal csukott szemmel állt mérlegre az orvosi vizsgálatok alkalmával, nem akarta ugyanis tudni, hogy mennyit hízott.

Egyszer sajnos el kellett küldenem egy információt az orvosnak. Kinyitottam a dossziét, és mondom: ennyi kiló vagyok? Tényleg, konkrétan elsírtam magam, holott nyilván érezte ezt a szervezetem és a testem.

– mondta.