Büszkén mutatta meg szülés utáni alakját a közösségi oldalán Gyuricza Dóra, aki két héttel ezelőtt adott életet első gyermekének, Kamillának. Férjével, Rácz Jenővel már nagyon várták a csöppséget, aki egy igazi hajas baba.

Bár elmondása szerint vannak nehéz pillanatok, az újdonsült anyuka minden percét igyekszik teljes mértékben megélni a gyermekágyi időszaknak. Nem is görcsöl rá arra, hogy visszanyerje szülés előtti alakját, vagy ahogy ő fogalmazott: rengeteg ideje van még arra, hogy Spartacus üzemmódra kapcsoljon.

Gyógyulunk. Mikor megy le a hasad? Hogyan diétázol szülés után? Hány kiló ment le rólad a kórházban? Mikor kezdesz sportolni? A gyermekágyas időszakban ne foglalkozzatok ezekkel a kérdésekkel. Gyógyultok, a lelketek is, a testetek is, a babátok is. Adjatok magatoknak 6 hetet, amikor szeretgetitek egymást a kicsivel, aztán lesz még rá rengeteg idő, hogy Spartacus üzemmódba kapcsoljunk. Most ez az egészségről, a fejlődésről, a kapcsolódásról szól! Büszke vagyok a testemre, hogy ilyen szépen és gyorsan gyógyul, büszke vagyok a kisbabámra, hogy csöpp kis termete ellenére ilyen erős, és ennyire nagy benne az élni akarás. Szeretem a pocakom, nézzen ki bárhogyan is, legyen bármekkora, mert MINDENT megadott a kislányomnak és nekem is, hogy ezt az időszakot ilyen szépen megéljük. Esténként őszinte hálát érzek, mikor kenegetem a hasam a finom illatú krémekkel, és kicsit megszeretgetem magam amiért ekkora csodákra vagyok képes

– írta Rácz Jenő felesége a posztban, amit az nlc.hu szúrt ki.

(Borítókép: Gyuricza Dóra. Fotó: RTL Magyarország/Bielik István)