Valahogy nehezen gondolnánk, hogy Stefani Germanottát, azaz Lady Gagát bármivel is zavarba lehet hozni. Mégis, vannak olyan helyzetek, amikor a bevállalós előadónő is bájosan, szende lány módjára elpirul. 

Az Oscar-díjas énekes-színésznő a BuzzFeed UK-nek adott rövid videóinterjút, amelyben rajongói tweetjeire reagált. Egyikük arról posztolt például GIF-et, hogy Gaga milyen válaszokat adna, ha megkérdeznék tőle: hogyan szereti és szokta összegyűrni a lepedőt. A mozgóképhez a művésznő egyik nyilatkozatát használta fel a készítő.

Azt persze nem mondhatjuk, hogy A Gucci-ház színésznője a lába ujjáig elpirult, amikor meglátta ezt a posztot, de – ha csak egy pillanatra is – jól láthatóan zavarba jött. Bevallotta: kínosnak tartja a GIF-et ehhez a kérdéshez.

via GIPHY

Nem akarok arról beszélni, milyen vagyok az ágyban. Ez nem igazság!

– csattant fel. 

Vad vagyok. Teljesen vad vagyok

– mondta aztán mégis az énekesnő, aki Little Monsters-ként (apró szörnyecskékként) hivatkozik rajongóira.

A BuzzFeed videójából kitűnik, hogy Lady Gaga mennyire alázatos: bár sokan úgy vélik, hogy az énekesnő a dalaival teljesen megváltoztatta az életüket, szerinte ilyesmiről szó sincs, hiszen mindenki a maga sorsának a kovácsa.

Kivel jár most?

Lady Gaga két év járás és öt hónapnyi jegyesség után 2019 februárjában szakított Christian Carino tehetségkutató ügynökkel. Ezt követően Dan Horton hangmérnökkel bonyolódott románcba, ám ez a kapcsolat nem tartott sokáig. Most Michael Polansky vállalkozó a párja, akivel nagyon boldog együtt – írja a Harper's Bazaar című amerikai magazin.