Szinte rá sem lehet ismerni legújabb fotóján Hollywood egyik legfelkapottabb filmcsillagára, Nicole Kidmanre, aki a külföldi portálok szerint igencsak túlzásba vitte a botoxkezeléseket. 

Az 54 éves színésznő a legújabb, Expats című sorozatának rendezőjével, Lulu Wanggal fotózkodott. Közös képük hatalmas port kavart, pontosabban a színésznő porcelánszerűen hibátlan bőre, puffadt és ráncmentes ábrázata akasztott ki sokakat, írja a Daily Mail. 

Mégis mit tettél az arcoddal?! Kezdesz úgy kinézni, mint egy szörny, ami nagyon szomorú, hiszen régen gyönyörű voltál.

Saját magadra sem hasonlítasz már, Nicole.

Valami baj van az arcoddal

– üzenték többen kommentben a színésznőnek, aki 2007-ben még tagadta, hogy bármilyen plasztikai beavatkozása lett volna. Az egészséges életmódjának tudta be, hogy arca ránctalan. akkoriban úgy fogalmazott, hogy minden nap használ fényvédőt, nem dohányzik.

A New York Post által megszólaltatott plasztikai sebész, dr. Dara Liotta szerint Kidman minden valószínűség szerint nemrég újra kés alá feküdt, de szerinte az is előfordulhat, hogy túlzásba vitte a szépítő filtereket a kép megszerkesztésekor. Noha a színésznőt sosem kezelte, a plasztikai sebész úgy véli, Kidman ráncfelvarráson és nyakfeszesítésen esett át a közelmúltban. 

Csirkezsír a ráncok ellen

A színésznő, aki rengeteget foglalkozik a külsejével, sosem zárkózott el az formabontó szépségápolási eljárások elől. Azt eddig is tudni lehetett, hogy botoxoltatott, hiszen maga is bevallotta, ám pár évvel ezelőtt egy nem mindennapi kezelést is felfedezett. Egy közeli ismerőse szerint Kidman csirkezsírral próbálta megakadályozni az újabb ráncok megjelenését. 

Olyan csirkék zsírját használta, melyeket teljesen átlagos körülmények között tartottak, és természetes módon haltak meg. A csirkezsírt kókuszolajjal, lime lével, vagy almaecettel keverte össze, melybe végül még egy kis mandulakivonat is tett. A zsíros krémet hetente kétszer kente magára, és egy órára hagyta a bőrén.