Bár sokan nem mondanák meg róla, Tóth Andi igencsak szégyenlősnek tartja magát, és a szerelme előtt sem szeret meztelenül flangálni. Az X-Faktor korábbi győztese erről Istenes Bence YouTube/podcast-sorozatának legfrissebb epizódjában mesélt, melyben javarészt  a férfi-női kapcsolatokról volt szó.

Amikor megkérdezték a 23 éves énekesnőtől, hogy szégyenlős-e, azt válaszolta:

Ilyen szempontból igen, a párom előtt nem nagyon mászkálok meztelenül – akkor rögtön azt érzem, hogy... Pedig nyilván volt ilyen, és akkor rögtön: »úúú cica, de hát ne hülyéskedj, olyan szép vagy!« Én meg: »óóó, hol a nadrágom?!« Nem tudom, valamiért ez már nekem fura

magyarázta az Dancing With The Stars korábbi győztese, aki a műsor egy másik pontján azt is kiemelte, nem volt sok párja.

Az IstenEst másik vendége, Cinthya Dictator is hasonló dologról beszélt: ő elmondása szerint smink nélkül nem szereti megmutatni magát szerelmének, Molnár Tamásnak, pedig lassan négy éve egy párt alkotnak, mutatott rá a 168.hu. A fotós-influenszer azt mondta, előbb vetkőzne le egy férfi előtt, mint hogy elmenjen vécére. Elmondása szerint melltartót sem hord, mire Tóth Andi is bólogatott.

Az adásban többek között azt is kivesézték, hogy egy kapcsolatban lehet-e pukizni vagy büfizni és hogy hogyan lehet randizni manapság. A me too pozitív és negatív hatásairól is szó esett, valamint az is kiderült, hogy Kovács Patrícia büszkén vállalja, hogy MILF. A színésznő úgy véli, hogy a kifejezés által a negyven feletti nők is csinosnak, kívánatosnak érezhetik magukat.

Ön szégyenlős a párja előtt?