Kendőzetlen őszinteséggel vallott a felnőttfilmes ipar működéséről a magyar pornószínésznő, Kiara Lord, akinek ezúttal a követők szegeztek kérdéseket.  A felnőttfilmes csillag Lakatos Levente műsorában vendégeskedve mesélt a legpikánsabb dolgokról,  melyekre a nézők egy korábbi epizód miatt lettek kíváncsiak. 

Így derült ki az is, hogy az első forgatása óta nem zavarják a kamerák és hogy mennyi volt a legtöbb pénz, amit egy pikáns videóért kapott.

Egymillió... nem volt annyira extra, ez volt az első anál forgatásom, mert én elég későn kezdtem el az anált

– magyarázta Kiara a Levente klubja című műsor extra epizódjában.

Kiara azt is elárulta, egy-egy intim együttlét nagyon tud fájni neki.

Ott vagyok fejben, és arra koncentrálok, hogy mikor szokja már meg a testem, amikor már nem fáj. Ez olyan, mint a tetoválás, az elején nagyon kellemetlen tud lenni, és utána már mindegy... Szóval tud fájni, de hát sok sikosító...

– magyarázta a felnőttfilmes csillag, kiemelve, hogy szerinte az intim egészség fenntartása a legnehezebb ebben a szakmában. Kéthetente mindenre kiterjedő tesztelésen esnek át, hogy elkerüljék a nemi betegségeket. Kiara elmondása szerint fogamzásgátlót is szed, ám szerinte nem minden pornószínésznő él ezzel.

Mint mondja, nagyon sok magyar lány is szerepel pornófilmekben.

Továbbra is Budapest az egyik pornófőváros itt Európában

jelentette ki Kiara, aki arról is beszélt, el szokott-e jutni a forgatásokon a csúcsra.

Volt egyszer, hogy egy olyan emberrel történt, akitől tökre undorodtam. Nem tudom, hogy sikerült. Valahogy minden úgy összejött. Szégyelltem magam. Nem mondtam el neki, nem tudja, hogy igazából elmentem-e, mert mindent lehet imitálni

– mesélte. Kiara Lord arról is említést tett, hogy eddig öt fiú volt a legtöbb, akivel szexjelenetet forgatott és sajnálja, hogy a tíz fiúval tervezett jelenet nem jött össze.

(Bors