Néhány nappal ezelőtt egy felnőtteknek szóló oldalon bukkantak rá az egykori valóságshow-szereplő, VV Merci intim felvételeire. Bár a fiatal lány, aki a ValóVilág tízedik szériájában tűnt fel, úgy tervezte, nem mesél követőinek arról, hogy a felnőttfilmes szakmában ténykedik, az Instagram-oldalán végül mégis jelentkezett egy hosszú bejegyzéssel. 

A szőkeség – aki a valóságshow után Cedes néven kezdett zenei karrierbe; Kulcsár Edina párjával, G.w.M-mel közös dala például a Tedd be! címet kapta – egy olyan oldalon tűnt fel, amely webkamera-modellek és -párok élő, webkamerás előadásait kínálja.

Most biztos sokan várják a reakciómat ezzel a polgárpukkasztó sztorival kapcsolatban, szóval tessék. Nem akartam ezzel foglalkozni, de nyilván meg fogom védeni magam és leírom az Én szemszögemből a történetet. Nem fogok úgy csinálni, mintha ez természetes lenne, de gondoljunk bele, hogy minden felnőtt csinálja ezt a négy fal között, csak Én összekötöttem a kellemeset a hasznossal. Ettől Én nem vagyok/lettem rossz vagy más ember. Nem vettem el senki életét, nem hazudtam, loptam vagy esetleg csaltam. Aki ez szerint ítél el vagy alkot rólam negatív véleményt azzal sajnos (vagy inkább nem sajnos) nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. Az Én életem engedjétek meg, hogy úgy éljem, ahogy nekem tetszik. Akinek meg nem jön be esetleg az életmód, amit élek az adjon hálát a jó Istennek, hogy nem kell velem találkoznia vagy elviselnie minden nap

– olvasható az egykori villalakó posztjában. Arra, hogy Merci mivel foglalkozik most, a Life.hu egyik olvasója figyelt fel.

VV Merci kitért arra is, hogy a villában sem szégyenlősködött.

Nem csak Magyarországon, hanem világszerte több lány, fiú esetleg pár csinálja ezt. Csak dolgozzuk már fel végre kedves (vagy inkább nem kedves) Magyarország, hogy attól mert valami NEKED nem tetszik az nem biztos, hogy rossz. Ne akarjátok mindenkire azt a szűklátókörű életmódotokat ráerőltetni, amiben TI éltek. Én sem szeretném a saját meglátásaimat senkire rátukmálni. Amúgy meg nem láttatok újat, a villában is láthattatok meztelenül. Az, hogy az Én életembe mi fér bele és mi nem, azt kérlek hagyjátok rám

– kérte a fiatal lány.