Bár a közösségi oldalára feltöltött, időnként különböző filterekkel is ellátott képeken gyakran látható élénk sminkben, Tolvai Renáta azt is bátran megmutatja követőinek, hogyan néz ki akkor, amikor nem tökéletesen beállított pózban, gyönyörűen kifestve pózol a kamerának.

Sminkjét régóta magának készíti, rajongói pedig többször meggyőződhettek már tehetségéről, az énekesnő ugyanis az egyszerű nappali sminkektől a bátor műremekekig több mindent megmutatott már az Instagramon. A népszerű közösségi platformon ezúttal arról posztolt képet, hogyan fest erős smink és barnítókrém nélkül.

Sokan tudjátok rólam, hogy imádok barna lenni, valahogy minden jobban mutat egy napcsókolta bőrön és a kedvem is jobb, ha van egy kis színem. Viszont nálam fehérebb nő szerintem elég kevés van. Nem szoláriumozom 6 éve egyáltalán és napra is csak 50 spf-el [fényvédő krémmel – a szerk.] megyek ki, ezzel vigyázva a bőröm egészségére

– olvasható az énekesnő bejegyzésében. 

A Megasztár korábbi győztesének egyébként saját sminkkollekciója is van, melyet egy professzionális sminkmárkával együttműködve adott ki. Tavaly nyáron a Make-up Artist diplomát is megszerezte.

Nem elég a tehetség és az örökölt kézügyesség, hiszen valójában semmit sem tudok a sminkről, az alapok nincsenek meg nekem, eddig csak érzésből csináltam

írta az énekesnő még a képzés előtt.

(Borítókép: Tolvai Reni. Fotó: MTI/Balogh Zoltán)