Ma nem csak Hírösszefoglalóval jelentkezünk, hanem egy Instahíradóval is, azaz egy képes összefoglalóval, mely ezúttal olyan szempontból különleges, hogy többnyire bikiniben pózoló hazai hírességekről szól.

A jelenleg Balin élő Horváth Éva posztjával kezdünk, aki második kisfiáról, Alexről írt követőinek.

Ugye azt mondják, hogy a babának minden mozgási folyamaton át kell mennie a megfelelő időben (pörgés, kúszás, mászás stb.) Alexnél valahogy a kúszás kimaradt vagyis inkább azt mondom, a kúszás és mászás kombinációját használja, hogy elérje céljait. Egész nap csak ácsorogna és sétálna, persze csak úgy hogy tartom a kezemmel, mint ahogy ezt a képen is látjátok. Ez most tényleg akkora probléma, hogy valami kimarad? Ja és anyukám mondta, hogy én például sosem másztam...

– árulta el a modell-műsorvezető.

Csobot Adél a szerelmével, Istenes Bencével Olaszországban járt a hétvégén. Palermóból egy igen romantikus fotót posztoltak, ahová egyébként Fluor Tomi is velük tartott. Az ő képét ide kattintva érheti el.

Megyeri Csilla, aki Sáfrány Emeséhez hasonlóan Ibizán pihen, magabiztosan szállt be a dekoltázsversenybe.

Noha Baukó Éva bejegyzése az Instagramról nem ágyazható be, posztjának fontos jelenése van ebben az Instahíradóban. A sokat mutató bikinis képet rajongói legnagyobb örömére a Facebookon is megosztotta.

A Feleségek luxuskivitelben korábbi szereplője, Molnár Nini egy csipkebugyiban pózolt.

A Drágám, add az életed! című műsor háziasszonya, Köllő Babett sem hagyta követőit fürdőruhás kép nélkül, melynél megjegyezte: a nőknél nyáron bizony mindig központi kérdés a fürdőruha, mindig be akarunk szerezni egy-egy újabb darabot.

A Franciaországban tartózkodó Vasvári Vivien festményre illő bikinis fotójáról korábban már írtunk. Instagram-albumát azóta azon egy újabb lehengerlő felvétellel bővítette.

A Barátok közt korábbi színésznőjét, Kardos Esztert a kisfia, Erik örökítette meg a medencében való pancsolás közepette.

Tolvai Reni nem fürdőruhás képpel, hanem egy napszemüveges szelfivel jelentkezett, melyhez egyik követője egy számon kérő megjegyzést fűzött.

Kiáll egy fémdrót az orrodból!! Mert?? Felmegy egész az agyadig?? Már egy robot vagy, amit chipek irányítanak??

– vetette fel a kérdést az egyik követő, akinek az énekesnő válaszolt is.

Az fika

– vágott vissza röviden és tömören Tolvai Reni.

Laskai Lili, azaz Lil G pedig egy dekoltázshangsúlyos felvételt tett közzé magáról. A mai Instahíradót az ő posztjával zárjuk, viszlát!