Csütörtök délután utolsó útjára kísérték szerettei Berki Krisztiánt. A május 6-án elhunyt médiasztárt a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra.

A korábbi sportvezető özvegye, Berki Renáta, azaz Mazsi azt kérte, hogy a szertartásra, amely 14 óra 30 perckor kezdődött, mindenki fehér ruhában érkezzen. A 41 éves korában elhunyt médiaszemélyiség búcsúztatóján korábbi élettársa, Hódi Pamela is ott volt, aki közös kislányukkal, Natasa Zselykével és férjével, Tóth Bencével érkezett.

Berki Krisztiántól több hazai híresség is búcsúzott, többek között Hajdú Péter és kedvese, Eszter, valamint Schobert Norbert, Rubint Réka, Megyeri Csilla és Szögeczki Ági is. A szertartás Kökény Attila előadásával vette kezdetét: az énekes Nincs semmi másom című dalát énekelte el. Megható beszédet Berki Krisztián egyik barátja, majd Mazsi mondott, aki később féléves kislányával, Emma Katerinával a karjaiban ment a sírhoz.

A temetésről további képeket akkor láthat, ha ide kattint.

A médiasztár végső nyughelye mellett Mazsi és Natasa fehér galambokat engedett szabadon, melyet követően Nyári Kálmán a Néhány év után című dalt énekelte el. Nati az urna mellé helyezte plüsskutyusát is.

Megrendülten állok, mert nem tudtam, hogy ilyen hamar mész el... Tudom, hogy itt vagy és talán azt is látod, mennyire arcul csapott minket a halálod. Mindent köszönök, a mosolyod, a szereteted és Natit is. Hiányozni fogsz a gyerekeknek! Ez lesz a legnehezebb: pótolni a szuperhős apát... Megígérem, hogy a gyerekek jó testvérekkent nőnek majd fel

– hangzott el Mazsi megrendítő beszédében, melyből a Blikk idézett.

(Borítókép: Berki Krisztián temetése. Fotó: Index/Papajcsik Péter)