Kate Moss a bíróságon egyértelműen kijelentette, hogy Amber Heard pletykájának, miszerint Depp korábban lelökte őt egy lépcsőn, semmilyen valóságalapja nincs.

Hetek óta zajlik a Johnny Depp kontra Amber Heard becsületsértési per. Az 58 éves hollywoodi világsztár, Johnny Depp 50 millió dollárra perelte be a 36 éves exfeleségét, Amber Heardöt, méghozzá rágalmazásért. A színésznő 2017-es válásuk után írt egy cikket a Washington Postba, melyben ugyan nem írta le egykori kedvese nevét, mégis beazonosítható volt, hogy Depp az a férfi, aki állítása szerint többször is bántalmazta őt a kapcsolatuk alatt. A per a nyilvánosság előtt zajlik, minden tanúvallomás visszanézhető a közösségi oldalakon. Most Kate Moss beszéde került fel a YouTube-ra, melyben arról beszél, hogy a korábbi kijelentések vele kapcsolatban hamisak.

A hírességnek azért kellett felszólalnia, mert Amber Heard korábban azt állította, hogy a színész őt is bántalmazta, ezért is félt a férjétől Heard egy-egy veszekedés alkalmával. Johnny Depp és Kate Moss 1994 és 1998 között alkottak egy párt. Bár egyszer egy közös jamaicai nyaralásuk alatt Moss tényleg leesett a házuk lépcsőjéről, a modell állítása szerint nem azért, mert a színész bántotta, csupán megcsúszott a padlón, és csúnyán megütötte magát.

Sosem rúgott le, vagy dobott le egyetlen lépcsőn sem.

– mondta a bíróságon Moss, mely láthatóan nem tetszett Heardnek.