Szerelmespárból hamar esküdt ellenségekké váltak, és sokáig hangos is volt a sajtó Johnny Depp és Amber Heard botrányválásától. Elhúzódó pereskedésük során fizikai bántalmazásról, ujjlevágásról, és megcsalásról is hallani lehetett, a hollywoodi színészről pedig most az is kiderült, hogy a Hearddel vívott háborúja miatt az őrület határára került.

Ezt a súlyos dolgot Depp egyik korábbi zenésztársa állítja. Bill Hanti, azaz Beano – aki az 1980-as években zenélt együtt a színésszel; a The Kids nevű banda tagjai voltak – egy nemrégiben megjelent dokumentumfilmben vallott arról, mit gondol Amber Heardről – írja a Ladbible.

Depp egyébként 2009-ben a Rumnapló című film forgatásán ismerte meg a színésznőt.

Előre látta őt jönni. Heard lehetőséget kapott, hogy szerepeljen a filmben, és el is vállalta. Aztán teljesen tönkretette az életét. Nézzük csak meg, teljesen elcseszte a karrierjét. A barátai és a családja egy része is elpártolt mellőle. Heard beleférkőzött John fejébe, teljesen megőrjítette őt. Kicsinálta őt, addig a pontig, míg inni és drogozni nem kezdett. Johnny az őrület határára került

– magyarázta a néhány nappal ezelőtt megjelent kétrészes dokumentumfilmben, amely Heardék válását és maratoni hosszúságú pereskedését dolgozza fel. A zenész arról is beszélt a Johnny vs. Amber című filmben, mit gondol Depp másik exéről, Vanessa Paradisról, akivel a színész 14 éven át alkotott egy párt. Két gyermekük született, Lily Rose és Jack.

Vanessa egy gyönyörű lélek. Különleges kapcsolatuk volt, ám Johnny elcseszte 

fogta rövidre Hanti.