A hétfő reggeleket általában senki sem szereti, de ennek nem feltétlenül kell így lennie. Hoztunk néhány celebhírt a reggeli kávé mellé, hogy Önnek is izgalmasan indulhasson a hét!

VV Leo élet-halál harcot vívott

Kendőzetlen őszinteséggel vallott betegségeiről és a szteroidhasználat következményeiről Nagy Zsolt, azaz VV Leo. A Cool Tv korábbi műsorvezetője a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában vendégeskedve árulta el, hogy a szteroidok miatt kis híján meghalt. Erről elmondása szerint most beszélt először.

Az a típus vagyok, aki soha nem tud hízni. Elkezdtem edzeni, 85 kiló volt a cél, gyúrtam, edzőterembe jártam, ott folyamatosan mondták, hogy ilyen-olyan szteroid majd milyen jó lesz. Én mindig nemet mondtam, aztán elpattant az agyam egy-két év után, és azt mondtam, hogy jó, próbáljuk ki... Szemeset adtak nekem.Katona se lehetsz emiatt, ha éhes vagy, agresszív leszel. Én nem vagyok agresszív soha, de elvileg ez a háttere, hogy gyengébben emészt a máj. Amikor elkezdtem szedni ezeket a szteroidokat, pont akkor volt Hajdú Péternek egy műsora Ausztriában, és a májam nem bírta feldolgozni ezt a löketet. Jöttem hazafelé, és már viszkettem mindenütt. Elmentem a kórházba, ahol mondták, hogy valami nagy baj van a májjal, nem is mehetek haza. Onnantól kezdve elkezdtem leépülni, 67-68 kilóig, a májam konkrétan leállt. Anyuék kint sírtak, az orvosok azt mondták nekik, hogy nem tudnak mit csinálni, várni kell, vagy meghalok, vagy nem. Azt mondták, hogy azért maradtam életben, mert annyira egészségesen éltem, hogy maradt egy-két egészséges sejt, ami vissza tudott épülni. Két olyan szerv van, ami vissza tud épülni egy egészséges sejtből: a hajnyálmirigy és a máj. (...) Belementem egy hülyeségbe, amibe nem szabadott volna

– mesélte Leo, hozzátéve, a méreganyagok miatt véresre vakarta magát, és két hónapig alig bírt aludni.

Az adásban végre alkalma volt tisztázni a múltat: többek között az elmúlt évek tévés sikerei mellett a sérelmeiről is beszélt, de szóba kerültek még személyes tervei is, bukkant rá a Bors.

Tolvai Reni pirosaranyos hercegnőként pózolt

Tolvai Reni is színpadra lépett Kökény Attila jubileumi nagykoncertjén, melyet a Budapesti Kongresszusi Központban tartottak a szombaton az énekes zenei munkásságának évfordulója alkalmából. Az énekesnő a duetthez egy különleges piros ruhába bújt, melyben sokak szerint úgy nézett ki, akár egy mesebeli hercegnő. Az aranytorkú énekesnő egyébként azért viselt szőke parókát, mert annak idején éppen ilyen frizurája volt, amikor megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, a Megasztárt.

Tolvai Reni később egy viccesebb képet is közzétett, miután úgy ítélte meg, hogy az arany sminkhez és a piros ruhához szépen illik a Piros Arany is. A két tubus ételízesítő a ruha dekoltázsrészéhez került.

Egyéb hírek

Megszületett Freddie második gyermeke

Örömhírről számolt be a közösségi oldalán Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie, aki a hétvégén kétszeres apuka lett. Az énekes-műsorvezető kisfia az Ármin nevet kapta.

A tegnapi reggel folyamán azon méltatlankodtam, milyen peches vagyok, hogy Ármin nem elég, hogy bekésik 3 napot, de pont azt a napot választja amikor koncertünk van. Így vagy nem lehetek ott, vagy nem érek vissza... Végeredményét tekintve mindegy, a lényeg, hogy lemaradok...Aztán kora délután azon kaptam magam, hogy a magzatvíz oda, elakadásjelzővel levillogva mindenkit rohanok a kórházba, és a parkolástól számított 1,5 órán belül a kezemben fogom családunk legfiatalabb férfi tagját. Fejben még az autóban voltam, olyan gyorsan történt minden.Mire felfogtam, hogy megszületett, indulnom kellett, hiszen a zenekar már a helyszínen várt...Az odaút furcsa volt és vegyes érzelmekkel teli, de a koncert, a zenekarom, a család jelenléte és a közönség minden szürreális érzelmi hullámvasutat semmissé tett... Hálás vagyok a tegnapi napért, mindenkinek aki részt vett benne, mert sosem fogom elfelejteni. 

Legfőképp neked @_lampas_, mert a várandósságot és magát a szülést így végigcsinálni rajtad kívül senki sem lett volna képes, és Árminnak aki úgy intézte, hogy Apa még pont ott legyen...

– olvasható Freddie posztjában.

Rubint Rella férjhez ment

Hivatalosan is összekötötte életét Rubint Rella és Novothny Soma, akiknek esküvőjére a hétvégén az inárcsi Levendulásban került sor. Az életmódtanácsadó, influenszer, fitneszedző egy testhez simuló, csipkés, a karoknál és a lábaknál áttetsző menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent.

Drága Rella, drága Soma! A Jóisten áldását kívánom házasságotokra!

– írta a közösségi oldalán Schobert Norbi.

Rubint Rella a 24 órán át elérhető Instagram-történetében azt is elárulta, hogy felvette párja nevét: immár Novothny-Rubint Rellaként mutatkozik be.

Miss Mood elárulta, miért plasztikáztatott

Egy gyerekkori baleset miatt döntött a szájfeltöltés mellett Mező Dorottya, azaz Miss Mood. Az énekesnő, aki a Sztárban sztár című műsorban is feltűnt, Lilu MakeUp/Down című műsorában vallott a szájplasztika okairól, bukkant rá a Bors.

Kislányként elég szeles voltam. Egyszer, egy szerencsétlen gyerekkori baleset alkalmával úgy estem, hogy az alsó ajkam teljesen kettészakadt. Csak a meleg vérre emlékszem, és arra, hogy ott ezután vadhús nőtt, és ezt plasztikáztattuk le először. De megmaradt a helye, és zavaró, úgyhogy évente töltetem újra, hogy ezzel is kiegyenlítsük a heget. Ez nem ördögtől való dolog. Sokan mondják, hogy milyen mű vagyok, de én nem így érzem

– magyarázta Miss Mood.

Rúzsa Magdi megmutatta példaképét

Nem lehet könnyű három kisbabával, ám Rúzsa Magdinak van kiből erőt merítenie. Az énekesnő az Instagramján meg is mutatta követőinek, ki az, akire példaképként tekint, mióta életet adott hármasikreinek.

Viniczai Dóra a példaképem és a segítőm mostanában. Mivel maga is hármasikreket nevel, pontosan tudja miben vagyunk és azt is, hogy mi történik a hasfallal egy ilyen várandósság alatt. Dóra a szétnyílt hasizom regenerálásával foglalkozik és brutááál az alakja! Senki meg nem mondaná, hogy három babát cipelt a pocakjában egyszerre. Szóval Ő ad erőt és kitartást nekem. Lassan ugyan, de talán még én is lehetek a régi. Őszintén ajánlom Dóri segítségét mindenkinek, aki hasonló cipőben jár. Csúcs ez a nő!!!(Nem bánkódom, de azért amit megtehetek azt megteszem magamért)

– olvasható az énekesnő bejegyzésében.

Nádai Anikó hamarosan szül

Hamarosan életet ad második gyermekének Nádai Anikó. A műsorvezetőnő a második kisfiát hordja a szíve alatt, akit vőlegényével, Hajmásy Péterrel már nagyon várnak. Bár az egykori villalakó várandóssága alatt végig dolgozott, a babavárás utolsó időszakában inkább pihenni fog. Az RTL Klub Reggeli című műsorában ma láthattuk utoljára szülése előtt, ez volt az utolsó munkanapja.

Egy darabig most az utolsó @rtlreggeli volt a mai. Köszönök mindent!

– írta.