Ritkán tesz közzé a gyermekeiről képet a közösségi oldalán Szabó András, azaz Csuti, aki nem is olyan régen mégis kivételt tett. Az üzletember akkor egy olyan felvételt mutatott követőinek az Instagram-oldalán, melyen szájon puszilja kétéves kislányát, Ninát. Bár a megható apja-lánya fotót sokan aranyosnak találták, Csutinak sértő kommentekből is kijutott.

Az üzletember a megosztó fotó és a kommentek kapcsán a minap az RTL Klub Reggeli című műsorában is vendégeskedett, ahol elmondta: a poszttal nem a polgárpukkasztás volt a célja.

Az én oldalamon ez a fajta tudatosság egyáltalán nincs jelen, [hogy jaj, van egy oldalam, ki kell tennem valamit...] Soha nem is tennék fel olyat, hogy ú, akkor direkt, tudatosan polgárpukkasszak. Nekem egyszerűen apaként, mikor a lányom a kezemben van és éppen úgy alakul a szituáció, hogy pusziszkodunk egymással, akkor tizedmásodpercig nincs a fejemben, hogy ha én ezt most kiteszem, akkor mit fognak szólni hozzá. (...) Nyilván eszembe jutott, hogy húha, majd ezzel valami történik. Megmondom őszintén, hogy egy másodpercig nem érdekel ez. Meghallgatja az ember, meg amire lehet, odafigyel, de ebben az élethelyzetben, ebben a kapcsolatban, ebben a nagyon mély szerelemben, amit a gyerekeim iránt érzek, nem hiszem, hogy rosszat teszek. (...) Nem úgy kell elképzelni, hogy lopva keresem a pillanatot, hogy mikor tudom szájon csókolni a gyereket

– szögezte le a büszke apuka, aki bólogatott, mikor Peller Mariannék megkérdezték tőle, hogy a kisfiának, Medoxnak is szokott-e adni szájrapuszit. Mint mondta, nem gondolta volna, hogy vitát generál a képpel és szerinte nem sokkal kevésbé intimebb a nyakát puszilni egy gyermeknek.

Nem Csuti az egyetlen, aki tett már közzé szájrapuszis fotót a közösségi oldalán: a hazai hírességek közül korábban Bódi Csabi, a külföldi sztárok közül pedig David Beckham is posztolt ilyen közös képet a kislányával.

Ön szerint elfogadható dolog a szájrapuszi szülő és gyermek között?