Nem várt sokáig: mindössze pár nappal azt követően, hogy bejelentette, regisztrált az OnlyFansre, meg is osztotta első meztelen fotóját Charlie Sheen és Denise Richards közös lánya. A 18 éves Sami Sheen pénteken tette közzé a merész képet a felnőtt tartalmaknak helyet adó platformon, ahol rövid időn belül több ezer követőt szerzett magának.

Sheen egy ágyon fekve látható a képen, kebleit csupán a kezeivel takarja el – írja a Female First a Daily Mail című brit napilapra hivatkozva. A lap szerint a tindézser mindössze annyit írt a képhez: „Kiss me!”, azaz „Csókolj meg!”. Úgy tudni, követői havi 19,99 dollárért (körülbelül 7600 forintért) férhetnek hozzá a fiatal OnlyFans-tartalmaihoz. Sheen arra is biztatja rajongóit, hogy írjanak neki privát üzenetet.

Bár anyja, Denise Richards nem ellenzi a dolgot, apja, Charlie Sheen eleinte nem volt elragadtatva attól, hogy a lány az OnlyFansen szándékozik megkeresni a kenyérre valót. Richards ráadásul azt is elhintette, hogy az intim fotók mellett talán videós tartalmakat is gyárt majd a platformra. A Daily Mail szerint most már a botrányhős színész is támogatja új hóbortjában Sami Sheen-t.

A fiatal nőt egyébként többen is kritizáltak, hogy korhatáros karrierbe fogott. Volt, aki kertelés nélkül megkérdezte tőle az Instagramon, hogy komolyan elég vonzónak tartja-e magát ehhez.

Igen, [elég jó a testem ahhoz, hogy az OnlyFansre gyártsak tartalmat], ráadásul az sehol nincs kikötve, hogy milyen testtel kell rendelkezni ehhez. Az egyetlen dolog, ami számít, az az, hogy neked is tetsszenek azok a képek, amelyeket kiraksz magadról. Ne feledjük: minden test gyönyörű!

– válaszolt Sheen, akinek szavait a toofab idézte.