Mindenkit óva int a felnőttfilmek világától Lana Rhoades, aki bár gyerekkora óta vágyott arra, hogy a Playboy-lányok fényűző életét élhesse, a pornóiparban eltöltött idő testileg és lelkileg is megviselte. A 25 éves egykori felnőttfilmes nyolc hónapon át készített erotikus videókat, ám elmondása szerint semmi pénzért nem térne vissza a szexiparba, amelynek árnyoldalairól kendőzetlen őszinteséggel vallott. 

Az Egyesült Államokban élő fiatal nő ma már influenszerként ténykedik, az intimebb tartalmakat pedig OnlyFans-oldalára tölti fel. Korábbi munkája miatt ugyanakkor úgy érzi, örök életére megbélyegezték.

Nem tudok elbújni előle. Bárhová megyek, valahogy úgy érzem, mindenki látta már, hogyan szexelek. (...) Nem mondom, hogy minden jelenetem szörnyű volt, de van egy maroknyi közülük, ami elég volt ahhoz, hogy kárt okozzanak nekem. Volt három-öt olyan, felvétel, amely igazán traumatikus volt számomra – akár azért, mert egy olyan emberrel küldtek forgatásra, aki túl idős volt, vagy azért, mert olyan dolgokra kényszerítettek, amelyek túl extrémek voltak és féltem tőlük. Voltak barátaim, akiket olyannyira fojtogattak, hogy elájultak egy jelenet közben. Valóban őrül dolgok történnek, amelyek az emberek testét egész életükre károsítják

– magyarázta Lana Rhoades, eredeti nevén Amara Maple, aki 12 éves kora óta érdeklődött a pornóipar iránt, a negatív élményekkel azonban nem számolt.

Bár elmondása szerint sosem kényszerítették semmire, Rhoades sok esetben úgy érezte, nem mondhat nemet – írja a Daily Star nyomán a 24.hu.

Úgy is be lehet kerülni az iparágba, hogy azt mondod, soha nem csinálnál gangbanget, vagy soha nem csinálnál meg extrém kívánságokat. (...) De az ügynökök idővel olyasmiket mondanak neked, amelyekkel rávesznek, hogy többet csinálj. Olyanokat mondanak, hogy »Ó, minden jó r.banc ezt csinálja. Emiatt fognak szeretni téged az emberek. Ha pornózol, akkor ezt és ezt kell csinálnod.« És te nem akarsz senkit sem cserbenhagyni, így idővel mégis megteszed. Egyes jelenetek előtt pánikrohamot kaptam, a pornóiparban eltöltött idő miatt pedig depressziós lettem, öngyilkossági gondolataim voltak

– mesélte Rhoades, aki pincérnőből előbb sztriptíztáncos lett, majd 2016-ban vált pornószínésznővé.

Az egykori felnőttfilmes azt is elárulta, hogy pályafutása során több díjat kapott, négyévnyi pornózással pedig nagyjából 100 ezer dollárt (37,8 millió forintot) keresett. Dollármilliomossá ugyanakkor az Instagram és az OnlyFans tette. A hasonló érdeklődésű fiatal lányokat arra biztatja, hogy ők is inkább a közösségi médiában kezdjék az ipart.