A hét első hírösszefoglalójában láthatja még Zámbó Krisztián exének bikinialakját, valamint Vass Zita playmate meztelen fotóját, amelyen levegőbe emelt lábakkal pózol.

Berki Krisztián

Egy hónapja annak, hogy szerettei végső búcsút vettek Berki Krisztiántól, aki tragikus hirtelenséggel, feltételezhetően kábítószer okozta szívmegállásban vesztette életét május 6-án. A néhai médiasztár édesanyja a mai napig képtelen felfogni, hogy imádott gyermeke nincs többé: éjszakánként többször is fia szellemére ébred.

Hiába mondják, hogy az idő minden sebet begyógyít, ez nem igaz, sosem fog meggyógyulni a lelkem. Minden este vagy tízszer felriadok, nem tudok aludni. Kinyitom a szemem és ott áll Krisztián az ágyamnál. Nem szól egy szót sem, csak néz engem. Megszakad ettől a szívem. Nem tudom, meddig tart ez, nem tudom, miért látom a szellemét minden éjszaka, de talán így még nehezebb az elengedés

– vallotta be a Borsnak az asszony, aki mellett kiskutyája, Deni is ott van a gyászban. A játékos ebet még Berkitől kapta karácsonyra Júlia.

Muter! Vigyázz rá, légy szíves! Nem él olyan hosszú időt, mint én, de jó kis társad lesz és sokkal hűségesebb, mint az emberek

– hangzik el egy, az ünnepen forgatott házi videón, amely a napokban került elő és kezdett terjedni a Facebook-on. Egy harmóniában élő család képe tárul elénk a felvételen, amelynek készültekor még senki sem sejtette, mekkora tragédia készülődik. Berki halálának ügyében máig nyomoz a rendőrség, a halál pontos okát még nem hozták nyilvánosságra.

Hajdú Péter és a Life TV

A Blikk információi szerint csoportos létszámleépítést hajtanak végre a Life TV-t és Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt.-nél. Többek között a cég vezérigazgatói posztját is betöltő Hajdú Pétertől, valamint több sztártól is elköszönnek.

Fél éve annak, hogy a Life TV tulajdonosváltásakor Vaszily Miklós úgy nyilatkozott: „a menedzsment munkájával elégedett vagyok, továbbra is számítok Hajdú Péter vezérigazgató munkájára”. Úgy tűnik, azóta sok víz lefolyt a Dunán, ugyanis a lap kérdésére a tulajdonos megerősítette: valóban leépítésekbe kezd a vállalat, ezzel együtt a saját gyártású műsorok is megszűnnek. Így pedig 

  • az Ébredj velünk! Ábel Anitával, Holdampf Lindával, Csonka Andrással és Bereczki Zoltánnal, 
  • az Összezárva Hajdú Péterrel és a szintén vele fémjelzett Frizbi
  • az Ábel Anita vezette Activity, valamint
  • a Van életünk című reality Győzike, Cooky és Zámbó Krisztián főszereplésével.

A tervek szerint a LifeTV kisebb büdzsével, hagyományos kábelcsatornaként működik tovább, valamennyi produkcióból már csak ismétléseket sugároznak majd. 

Vass Zita

A magyar származású playmate gyakran látható fehérnemű-márkák arcaként, ám az ennél pőrébb felvételektől sem jön zavarba. Sőt, előszeretettel oszt meg magáról ruha nélküli fotókat, ahogy nemrég is tett:

egy szál bugyiban, meztelen mellekkel és magasba emelt lábakkal fotózták Kaliforniában

– figyelt fel a Bors.

Takács Zsuzska

Tizenegy év együttlét után idén májusban végleg szakított egymással Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska. Az énekes exbarátnője azóta külföldre utazott pihenni, követőit több bikinis fotóval is megörvendeztette. Míg rajongói egymás után dicsérték a modell bombasztikus alakját, egyik-másiknak az is szemet szúrt, hogy az egyik képen szívecskét rajzol a tengerparti homokba. Rögtön fel is vetődött a kérdés: 

vajon kinek szól a romantikus gesztus?

A fotósorozatot ide kattintva tekintheti meg.