A híresség édesanyja nem szeretné szakember segítségét kérni a gyász feldolgozásában, inkább az emlékekbe menekül miközben menyét és az unokáját támogatja.

Mint azt a Velvet is megírta, május 6-án a IX. kerületi Tinódi utcai otthonában elhunyt Berki Krisztián. Miközben a nyomozók az idegenkezűséget kizárták, a médiaszereplő lakásában drogot találtak, így a halálával kapcsolatos vizsgálat jelenleg is zajlik. Végső útjára május 26-án kísérték el barátai és hozzátartozói a budapesti Farkasréti temetőben. Mint azt Berki édesanyja a naphire.hu-nak elárulta, a ceremónia teljes költségét a menye fizette.

Az asszony a lapnak arról is beszélt, hogyan küzd a gyásszal. Fájó emlékei a mai napig gyötrik, miközben féltve őrzi a fiától kapott ajándékokat. Az örökségből sem szeretne mást, mint az egykori műsorvezető karkötőjét.

Soha nem kértem a kisfiamtól semmit, nekem az volt az ajándék, ha boldognak láthattam őt. Az örökségéből is csak egy dologra vágyom. Nem, nem a 15 millió forintos Rolex órájára. Én azt a gyöngyből készült karkötőt kértem, amit Krisztián mindig magán viselt. Felteszem majd a kezemre, és többet le sem veszem róla. Amíg élek, örökké velem lesz

– mondta a lapnak Júlia.