„Horváth Grétával ne b*szakodjon senki!” –mantrázza magának az influenszer, amikor úgy érzi, erőre van szüksége. Ez pedig többször is előfordult korábban, teste miatt ugyanis számtalan bántás érte őt, amiről legújabb Instagram-bejegyzésében mesélt.

„A gimnáziumi évek alatt volt problémám az evéssel. Vagy sokat ettem, vagy egyáltalán nem ettem.

Volt időszak az utolsó végzős évemben amikor a hajam hullani kezdett és a menstruációm is abba maradt.

Fejlődő szervezetem nem szerette a folyamatos kínzást és megvonást. Biztos vagyok benne, hogy a mostani IR-em annak is köszönhető”

– kezdte posztját Horváth, aki a szöveg mellé egy előtte-utána fotót mellékelt.

A bal oldali képen egy boldogtalan, önmagát kereső nő képe van. [...] A jobb oldali képen egy olyan nő van, aki boldog, akit megbecsülnek otthon, aki szeretnek! Egy olyan nő, aki mindig hinni tudott a megoldásban és a bajból kivezető útban

– fogalmazott a véleményvezér. Mint azt elárulta, korábban rengeteg bántás érte őt a teste miatt. Többek között újságírók keresték meg azzal a kérdéssel, hogy terhes-e, illetve egy molett ruha kampányra is felkérést kapott.

„Felfoghatatlan volt számomra, hogy én, aki mindig is figyelt arra mit eszik, hogyan jutott el erre a szintre. Tavaly ősszel sok szempontból is eljött a lelki mélypont, nem beszéltem róla nektek, sem a környezetemnek. [...] Megtaláltam a megoldást a saját boldogságomra és egészségemre. [...] Térképet kaptam magamhoz! Ez a poszt nem azért születik mert "de jó magam mutogatni" - nem érdekel ez a része. Ez a posztom azért születik, hogy ne törődj bele abba ami neked nem jó.

Ne hagyd, hogy mások úgy bánjanak veled amit nem érdemelsz meg. Ne hagyd, hogy idegenek szavai hatással legyenek rád.

Szeretnélek megkérni téged, ha bármi problémád van akár lelkileg akár fizikailag, akkor keress fel szakembert. Az egészséged az első! Semmi nem ciki!”

– hívta fel a figyelmet Horváth Gréta, aki a fogyást követően hátramaradt striáit is büszkén viseli.