Nem takargatja a testén lévő striákat és hegekről Horváth Gréta, aki úgy véli, a tökéletlenségeinket is vállalni kell. Az Ázsia Expressz című utazós reality korábbi győztese korábban sem riadt vissza attól, hogy kendőzetlen őszinteséggel valljon arról, hogy testének bizonyos pontjaival nincs teljesen megelégedve, de mára elfogadta magát, és követőit is éppen erre biztatja.

Minden évben ki szoktam tenni a striás hasam ide. Ezzel szeretnék minden kamasz lányt és nőt biztatni arra vonatkozóan, hogy nem kell eltakarni mindent magunkon, ami nem tökéletes. Ti tudtátok, hogy a férfiakat például ez soha nem zavarja? Több ember véleményét kikértem ezzel kapcsolatban és már a kérdést sem értették. Akkor meg minek feszüljünk rajta? Ha a strandon látok hasonló pocakot, tudom min ment keresztül az illető. Minden rajtunk ejtett sebnek van történte. A bokámon levőt kifejezetten szeretem, mert életem legjobb bicajos napjára emlékeztet amikor Kácson elestem. Vagy a combomon lévő mélyedés, amikor szakadó esőben belezuhantam a csatornába, mikor vittem ki a kapuba Filip kinőtt ruháit adományba. Van a szemöldökömnél egy lyuk. Ez úgy került oda, hogy Papó fasírtot készített nekünk és én oda mentem a forró olajat piszkálni. Mindig is türelmetlen jányka voltam, ha kajáról volt szó!

– fogalmazott az egygyermekes édesanya.

Követői gyakran megjegyzik, hogy az influenszerről csak úgy süt a magabiztosság, mióta életmódot váltott. Keserű válása után a szerelem is rátalált.

Ön szerint szeretnünk kell a bőrhibákat?