Nyaralását tölti éppen Olaszországban a Morbius című Marvel-film sztárja. A lesifotósok képei szerint a színész két kanállal habzsolja az élvezeteket az idei szezonban.

Nemrég még arról írtunk, ahogy Jared Leto a franciaországi Saint-Tropez-ban sznorkelezett. A színész mondhatni végigjárta a francia riviérát, június végén ugyanis még a Saint-Tropez-től északra található Antibes nevű településen pihent.

Ott egy titokzatos szőke nővel kapták lencsevégre,

akivel szívesen hódolt együtt a vízi sportok iránti szenvedélyének. Miután kibúvárkodta magát, Letónak Olaszországba vezetett az útja.

A legújabb paparazzi-képek szerint jelenleg az észak-olaszországi Portfonióban tartózkodik, ahol megint csak egy ifjú hölgy társaságában kapták le őt a sasszemű fényképészek.

Miután többedmaguk társaságában elfogyasztották a vacsorájukat a Puy's nevű étteremben, sétára indultak a parton, végül egy éjszakai csónakázáson kötöttek ki. A többi pedig mint mondják, történelem...

Se veled, se nélküled

Jared Leto szemmel láthatóan élvezi a facér férfiak életét, miután feltehetően véget ért se veled, se nélküled kapcsolata az orosz modellel, Valery Kaufmannal.

A világ top50 modellje közé sorolt szépséggel hét éven át tartott a színész viszonya, legutóbb 2020-ban készült róluk közös lesifotó. Románcuk nagy valószínűséggel befejeződött, Leto pedig továbbra is szívesen „térképezi fel” az európai nőket.