A botrányhősnő Facebookon fejtette ki a véleményét a légtornász új kapcsolatáról.

Tegnap reggel írtunk arról, hogy Sáfrány Emesére újra rátalált a szerelem, ráadásul nem más, mint egy ismert zenész, Zuber Krisztián Inti személyében. A TNT zenekar tagjával eleinte csak beszélgetni kezdtek, szép lassan pedig egyre közelebb kerültek egymáshoz. Sáfrány új kapcsolatát Baukó Éva először egy bulvárcsoportban támadta, majd a légtornász privát üzenetben küldött reakciójára már saját Facebook-oldalán, nyílt levélben reagált az RTL Klub ValóVilág  4. szériájának botrányhőse.

„SZÓLÁSSZABADSÀG!!!  Kedves DIAMOND! Azért itt , és nem csak privátban mert én egy őszinte nő vagyok, akinek lehet véleménye. Egy bulvárcsoportban leírtam az ”az új kapcsolatodról ” az álláspontomat kedves Aleska! Szóval volt egy 4 éves kapcsolatod, amiből született egy kisfiú , a gyermek még fél éves sem volt, de már szétmentetek. Ez nagyon sajánlatos.

Nos én szeretnék neked segíteni mert szerintem súlyos kötődési és önértékelési komplexusaid vannak... Fel kéne keresned 2 forgatás és 2 szoptatás között egy pszichológust.: Ugyanis az nem normális, hogy még a “gyászidő” le sem telt, te tolod fel a ”kovis” -csábítós képeket instára, hogy hahó férfiak itt vagyok gyertek “termékenyítsetek meg”! Csináljatok nagy hasat, mint VV Anikónak ”fél évente “ egyszer.

Nos muszáj volt e sorokat kiokádnom magamból, mert instán rámírtál, hogy sok az időm!!! Kedves Aleska: én nem az instán élem az életemet mint te és az álszent ribi celeb barátnőid, és nem is szeretnék mártírkodni, olyan vagyok amilyen de legalább őszinte. Neked valóban sok az időd , a sok randira meg bulikára van időd, a gyerek meg le van adva a MAMÁNÁL! Ha 14 éves lesz mit fogsz neki mondani a felnőttfilmjeidre. Sajnos nekem még nincs gyermekem de szeretnék, és úgy tudom, hogy a gyermek életében az első három év a legfontosabb kötődési folyamat. Én járok pszichológushoz, szóval sokat fejlődtem.. Ő most nem fog örülni ennek a posztnak, de hogy még te kérsz számon, hogy sok az időm az felháborító. 2 instaposzt, 2 p*csamutogatás, 2 szoptatás között ajánlom neked Dr. Almássy Kitty-t! Én nem hozzá járok, de neki jó könyvei vannak. Kitartást jobbulást!”

üzente Baukó Éva Sáfrány Emesének, aki egyelőre nem reagált nyíltan a neki szóló levélre.