Három hónappal azt követően, hogy a közösségi oldalán közleményben tudatta: véget ért gyermeke apjával, Hornyák Ádámmal való közel négyéves kapcsolata, sikeresen le tudta zárni a múltat Sáfrány Emese. A légtornászt egy bimbózó kapcsolat teszi boldoggá: egy ismert zenésszel jött össze, mégpedig a TNT zenekar egyik tagjával, Zuber Krisztián Intivel.

Az egygyermekes anyukát a minap a Duna-parton látták TNT Intivel szorosan összefonódva sétálni. Amikor a Bors megkereste ezzel kapcsolatban Sáfrányt, nem tagadta, hogy kibontakozóban a kapcsolatuk.

Nem tagadom, láthattak miket, de a részletekről sem most, sem később nem szeretnék beszélni. Mindenki tudja, hogy Ádámmal hónapok óta külön vagyunk. A bejelentésünket jóval megelőzte a szakításunk. Az eltelt időben folyamatosan azon dolgoztam, hogy lezárjam a múltamat, a kapcsolatomat a gyermekem édesapjával. Ahogy ez sikerült, én is sokkal nyitottabb lettem a világ felé

– árulta el a lapnak a légtornász, aki a zenésszel még 2020-ban, a Konyhafőnök VIP című főzőműsor forgatásán ismerkedtek meg.

Sáfrány fontosnak tartotta leszögezni azt is, hogy a főzőshow forgatásán még nem volt köztük semmi, hiszen mindketten párkapcsolatban éltek.

Fontos tisztázni, hogy akkor még mindketten párkapcsolatban éltünk, semmi sem alakult ki közöttünk. Egy ideje kezdtünk el beszélgetni, és ezáltal kerültünk közelebb egymáshoz. Azon most mindketten elmosolyogtunk, hogy az első komoly randink alkalmával úgymond lebuktunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy mindketten ismertek vagyunk, és nem is akartunk bujkálni, de egyelőre nem szerettük volna a köztünk, alakulóban lévő kapcsolatot a nagyvilág elé tárni. Nagyon jól éreztük magunkat, kedveljük egymást, de a jövőben ezzel és a magánéletünkkel kapcsolatban nem kívánunk nyilatkozni. Nem tartottunk még ott, hogy mi ezt nyilvánossá tegyük

– jelentette ki a sztáranyuka.