A hét első hírösszefoglalójában olvashat még Bye Alex kiakadásáról, Gyuricza Dóra anyaságáról és Manuel balhéjáról.

Curtis

Miután nem jelent meg Majkával közös villányi koncertjén múlt pénteken, a Bors információi szerint rokonok törték rá az ajtót Curtisre, akit tehetetlenül, bódult állapotban találtak. A hírt, miszerint a rapper visszaesett, Majoros Péter is megerősítette a közösségi oldalán, egyúttal közölte: Curtis-szel végleg különváltak az útjaik.

Az utóbbi időben már sejthető volt, hogy Curtis elindult a lejtőn. A se veled, se nélküled kapcsolata Judittal megviselte, és a testvére körüli botrányok is. Sokan próbáltak Atinak segíteni, de amíg maga nem látja be hogy baj van, addig minden hiába. Majka többször leült vele beszélni, hogy ez így nem lesz jó, és bár Ati mindig megígérte, hogy megváltozik, számíthat rá, elvégzi rendesen a munkáját, sajnos egyre csak ment lefelé a lejtőn, így érhető, hogy miért alakult így megint a helyzet

– mondta el a Blikknek egy, a rapperhez közel álló ismerős. Majka egy Instagram-posztban kívánt minden jót barátjának, a lapnak pedig elárulta: minden, már beharangozott koncertet megtartanak, csak Curtis nélkül.

Bye Alex

Ahogy arról a Velvet is beszámolt, Opicz Barbiról intim felvételeket szivárogtatott ki az expárja. Az énekesnőt nagyon megviselték a történtek, a közösségi médiában többen is a támogatásukról biztosították őt. Akadtak ugyanakkor, akik azzal kezdték támadni, hogy a videók elküldésével maga kereste a bajt. Nekik, és Opicz exbarátjának üzent Facebook-oldalán Bye Alex.

A poszt ide kattintva olvasható.

Gyuricza Dóra

Fizetős előadássorozatban ad a szülés utáni időszakra vonatkozó tanácsokat Rácz Jenő felesége – figyelt fel rá a Bors. Gyuricza Dóra három hónapja adott életet kislányának, a közösségi médiában pedig rendszerint oszt meg egy-egy fontos momentumot a család életéből. Követői közül többeket is meglep, hogy a pár látszólag milyen könnyen veszi az eléjük gördülő akadályokat, így a sztárséf nejétől rengetegen várnak tanácsot.

Gyuricza éppen ezért döntött úgy, hogy workshopot indít, amely folyamán minden jelentkező meghallgathatja szüléstörténetét, valamint szoptatási és arra vonatkozó tanácsokkal gazdagodhat, hogy a szülés után hogyan élhet újra egészséges szexuális életet a párjával.

Manuel

Egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben tudatta követőivel Gödöllei Emánuel, hogy szombat esti koncertje előtt az egyik biztonsági őr ököllel támadt rá. Az incidens miatt a fellépést is lemondhatta volna, ám nem akart kiszúrni a rajongóival.

Megtehettem volna a szerződés szerint is, hogy megyek a p*csába, de nem fogok kib*szni veletek pár bohóc miatt, akiknek aznap is csak miattam volt melója

– írta egy szintén sztoriban megosztott kommentben, míg egy másikban tudatta: a biztonsági őrt azóta elbocsátották az állásából.

Időközben egy Instagram-felhasználó is sztoriban osztotta meg a történtekről készült videófelvételt, azt írva a videóhoz: 

Fellépés előtt hamarabb akart találkozni az öklöm Manuval, mint én.

VV Fanni

Öt évvel lánya eltűnése után Novozánszky Fanni édesanyja megtörte a csendet, és érzéseiről vallott a Blikknek. Mint azt elárulta: közte és lánya között nagyon szoros volt a kapcsolat, mindent tudtak egymásról. Katalin nagy nehezen abba is beletörődött, hogy Fanni egy jobb élet reményében a prostitúciót választotta.

„Tudom, hogy sokan megszólnak ezért, de meg kell érteniük, hogy egy 24 éves felnőtt lányt senki nem tud megállítani. Nem papoltam neki, cserébe teljes őszinteséget és felfoghatatlanul sok szeretetet kaptam. Bármit is dolgozott, nekem ő a legcsodálatosabb ajándék az életemben. Minden szülőnek ilyen jó lányt kívánok. Rettentően féltettem, éppen a munkája miatt, azt azonban álmomban sem gondoltam, hogy a legsúlyosabb árat kell fizetni az életmódjáért. Hiába telt el majd öt év, ugyanúgy hiányzik, mint az első nap.

Hazugság, hogy az idő segít. Vele kelek és fekszem, nincs pillanat amikor ne gondolnék rá. Néha még üzenetet is küldök neki a telefonjára, mint amikor még élt. Az eszemmel pontosan tudom, hogy már nincs közöttünk, az anyai szívem azonban ezt képtelen elfogadni. Néha eljátszom a gondolattal, mi van, ha valaki fogva tartja és nem tud életjelet adni magáról”

– tűnődött el Novozánszki Sándorné, aki szerint a lánya eltűnését még temérdek furcsaság övezi, amelyekre talán már sosem kap választ. Abban azonban biztos, hogy Fannit az eltűnése és meggyilkolása kapcsán elítélt B. László ölte meg.

Tény, hogy a gyerekem a gyilkosság előtt nagyon félt valakitől, a zárat is többször lecseréltette. Nem tudom ki lehetett ez a személy. [...] Szerintem a lányom gyilkosa egyértelműen a vádlott, B. László. A rendőrök jó munkát végeztek, a bizonyítékok önmagukért beszélnek. [...]  Látnom kell ezt az embert. Nagyon örülnék, ha a bíróság elítélné, hiszen megölte a lányom, nekem pedig ezzel kitépte a szívemet.