Kiszivárgott intim videója miatt rendült meg Opitz Barbara. Az X-Faktor korábbi győztesét az expárja hozta kellemetlen helyzetbe: közzétette az interneten azt a korhatáros felvételt, amelyen az énekesnő teljesen meztelenül látható.

Opitz azt mondja, a videót abban a hiszemben küldte el korábbi barátjának, hogy azt csak ők ketten látják majd, ám a fiatalember a szakításukat követően visszaélt a felvétellel. Az énekesnő a rendőrséghez fordul az ügyben.

„Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem.

Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem. Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben.

Éppen ezért döntöttem úgy, hogy beszélni szeretnék erről, mert fel akarom hívni mások figyelmét is arra, hogy legyenek óvatosak abban, kinek szavaznak bizalmat. Illetve, ha sajnos mégis hasonló eset történne veletek is, azt tanácsolom nektek, bátran forduljatok a rendőrséghez, hogy velük együtt megtehessétek a megfelelő jogi lépéseket. Én is eszerint cselekszem most. Számomra felfoghatatlan egy ilyen cselekedet, hiszen én senkivel sem tenném meg ugyanezt”

– fogalmazott az énekesnő a Blikkhez eljuttatott közleményében.

Az X-Faktor korábbi tehetségei közül nem Opitz az egyetlen, akinek intim videója szivárgott ki: a tehetségkutató legutóbbi szériájának harmadik helyezettjét, Ferenczi Kamillát néhány hónappal ezelőtt hozta kellemetlen helyzetbe az exe. Az énekesnőt a tudta nélkül örökítették meg egy intim együttlét során.